Varför du bör välja The Everys produkter som är fria från sulfater, parabener, bensen och cykliska silikoner

11/05/2023

Är du trött på att använda hårvårdsprodukter som skadar ditt hår? We gotchu! Våra produkter är fria från sulfater, parabener, bensen och cykliska silikoner, vilket gör dem till det perfekta valet för dem som vill hålla håret och huden frisk och naturlig.

Varför är sulfater, parabener, bensen och cykliska silikoner skadliga för ditt hår och hud?

Sulfater är en typ av ytaktiva ämnen som ofta används i hår- och hudvårdsprodukter eftersom de skapar ett rikt lödder och hjälper till att ta bort smuts och olja från ditt hår och hud. Men sulfater är kända för att ta bort ditt hår och hud från sina naturliga oljor, vilket gör dem torra och spröda.

Parabener är en typ av konserveringsmedel som ofta används i hår- och hudvårdsprodukter för att förlänga deras hållbarhet. Parabener har dock kopplats till hormonstörningar och har visat sig efterlikna östrogen i kroppen.

Bensen är en kemikalie som ofta finns i hår- och hudvårdsprodukter och som är känd för att vara cancerframkallande. Exponering för bensen kan orsaka en rad hälsoproblem, inklusive leukemi och andra typer av cancer.

Cykliska silikoner, även känd som cyklometikoner, är en typ av silikon som ofta används i hår- och hudvårdsprodukter eftersom de skapar en silkeslen känsla. Men cykliska silikoner har visat sig vara skadliga för miljön och har visat sig bioackumuleras i vattenlevande organismer.

Hur skiljer sig The Everys-produkter från andra hår- och hudvårdsprodukter?

På The Every tror vi att naturligt är bäst. Det är därför vi endast använder naturliga ingredienser i våra produkter, och vi använder inga sulfater, parabener, bensen eller cykliska silikoner. Våra produkter är gjorda av naturliga ingredienser som aloe vera, kokosolja och sheasmör, som alla är kända för sina fuktgivande och närande egenskaper.

Vi förstår att du inte vill offra effektiviteten hos dina hår- och hudvårdsprodukter för naturliga ingredienser. Det är därför våra produkter också är formulerade för att vara mycket effektiva. Vårt schampo och balsam är till exempel designade för att rengöra och återfukta ditt hår utan att ta bort det från dess naturliga oljor.

Vi tror också på att vara transparenta med vad som ingår i våra produkter. Det är därför vi listar alla våra ingredienser på vår hemsida, så att du kan se exakt vad du använder i ditt hår.

Hur kan The Everys produkter gynna dig?

Genom att använda The Everys produkter kan du hålla ditt hår friskt och naturligt. Våra naturliga ingredienser är skonsamma mot ditt hår och de ger den näring och återfuktning ditt hår behöver för att hålla sig friskt och vackert.

Våra produkter passar även alla hårtyper, så du behöver inte oroa dig för att hitta rätt produkt för dina specifika behov. Oavsett om du har torrt, fett eller normalt hår är våra produkter designade för att fungera för dig.

Genom att använda våra produkter kan du dessutom bidra till en hälsosammare miljö. Våra produkter är fria från skadliga kemikalier som kan förorena miljön och våra förpackningar är återvinningsbara, så du kan må bra av att använda produkter som är bra för både dig och planeten.

Var kan du hitta The Everys produkter?

Du hittar The Everys-produkter på vår hemsida, där du kan bläddra i vårt utbud av hårprodukter. Vi erbjuder även en prenumerationsfunktion där du får det billigaste priset och fri frakt.

FAQ

Vad är sulfater och varför är de dåliga för hår och hud?
Sulfater är en typ av tvättmedel som vanligtvis finns i schampon och rengöringsmedel. De skapar ett lödder som hjälper till att ta bort smuts och olja från håret och huden, men de kan också ta bort naturliga oljor, vilket gör huden och håret torrt och benäget att skadas. Sulfater kan också orsaka hudirritation och allergiska reaktioner hos vissa människor.

Är parabener farliga?
Parabener är en typ av konserveringsmedel som ofta används i kosmetiska och personliga hygienprodukter för att förhindra tillväxt av bakterier och mögel. Det har funnits en viss oro för att parabener kan vara kopplade till vissa hälsoproblem, men det finns inte tillräckligt med bevis för att stödja detta påstående. Men om du är orolig för att använda produkter som innehåller parabener, kan du leta efter produkter som är parabenfria.

Vad är bensen och varför är det skadligt?
Bensen är en kemikalie som ofta förekommer i industriella miljöer och som också kan finnas i vissa konsumentprodukter, inklusive produkter för personlig hygien. Exponering för bensen kan orsaka allvarliga hälsoproblem, inklusive cancer och blodsjukdomar. The Everys produkter är bensenfria, så du kan känna dig säker på att använda dem på ditt hår och din hud.

Vad är cykliska silikoner och varför är de dåliga för miljön?
Cykliska silikoner är en typ av silikon som ofta används i personliga hygienprodukter för att skapa en slät, silkeslen textur. De är dock inte biologiskt nedbrytbara och kan ackumuleras i miljön, vilket potentiellt kan skada vattenlevande organismer. The Everys produkter är fria från cykliska silikoner, så du kan må bra av att använda dem med vetskap om att de är miljövänliga.

Kan sulfatfria produkter fortfarande löddra?
Ja, sulfatfria produkter kan fortfarande löddra, men löddret kanske inte är lika tjockt eller bubbligt som produkter som innehåller sulfater. Det betyder dock inte att sulfatfria produkter inte är effektiva för att rengöra hår och hud. Faktum är att sulfatfria produkter kan vara skonsammare och mindre uttorkande än produkter som innehåller sulfater.

Sammanfattningsvis erbjuder The Every en rad hårvårdsprodukter som är fria från sulfater, parabener, bensen och cykliska silikoner. Våra produkter är designade för att vara skonsamma och effektiva och ge dig bästa möjliga resultat utan att kompromissa med din hälsa eller miljön. Handla vårt utbud av produkter idag och upplev skillnaden själv!