Hår – En guide om vård och styling för starkt och vackert hår

juli 6, 2023

Välkommen till The Every! Vi är här för att hjälpa dig att ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om hår - från vård och styling till att behålla dess styrka och skönhet. Låt oss dyka in i den spännande världen av hår!

Vård för ditt hår

Att ge rätt vård åt ditt hår är avgörande för att uppnå och bevara dess hälsa och skönhet. Här är några viktiga tips och produkter som hjälper dig att hålla ditt hår i toppform:

  1. Caring Schampo: För att börja din hårvårdsrutin, rekommenderar vi vårt 100% veganska Caring Schampo. Det är speciellt utformat för att främja en hälsosam hårbotten och innehåller en unik fuktighetskomplex av hyaluronsyra och avokadoolja.
  2. Caring Balsam: Efter schamponering, använd vår Caring Balsam för att ge ditt hår extra näring och skydd. Den unika fuktighetskomplexet av hyaluronsyra och avokadoolja hjälper till att återfukta och skydda håret samtidigt som Piroctone Olamine lugnar hårbotten och främjar hårväxt.
  3. Caring Hårmask: Ge ditt hår en extra boost av fukt och näring med vår Caring Hårmask. Den innehåller sheasmör för djup fukt och det unika fuktighetskomplexet av hyaluronsyra och avokadoolja för att skydda och vårda håret.

Stylingtips för fantastiskt hår

Nu när vi har täckt hårvård, låt oss utforska några stylingtips som hjälper dig att skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen. Här är några av våra favoritprodukter för detta:

Volume Infusion: Vill du ha mer volym i ditt hår? Prova vår 100% veganska Volume Infusion. Dess koncentrerade formel, berikad med provitamin B5, ger fukt till håret och skapar fyllighet från rot till topp.

Nourishing Värmeskydd: Innan du använder värmeverktyg som plattång eller locktång, se till att skydda ditt hår med vår Nourishing Värmeskydd. Den innehåller hyaluronsyra, ärtprotein, granatäppleextrakt och provitamin B5 för att återuppbygga skadat hår, ta bort frissighet och förebygga kluvna toppar.

Textur Spray: Om du vill ge ditt hår mer texturoch volym, prova vår Textur Spray. Denna spray är perfekt för att skapa en "tousled" look och ge ditt fina hår extra stadga och volym hela dagen.

Hårspray: För att avsluta din frisyr med en hållbar och flexibel stadga, rekommenderar vi vår Hårspray. Denna spray ger en stark, men lätt borstbar stadga och innehåller vegan näring från blåbär och solrosfröextrakt för att konditionera och skydda håret.

Silver Infusion: Om du strävar efter den perfekta kalla blonda färgen, prova vår Silver Infusion. Dess violetta pigment motverkar oönskade varma toner och gör håret mjukt, friskt och ljust.

FAQ

Q: Hur kan jag få mitt hår att växa snabbare?
A: För att främja hårväxt, se till att äta en balanserad kost rik på näringsämnen som vitaminer, mineraler och protein. Dessutom kan regelbunden hårvård, inklusive användning av Caring Schampo och Caring Balsam, hjälpa till att hålla håret friskt och främja hårväxt.

Q: Hur ofta bör jag tvätta mitt hår?
A: Tvättfrekvensen beror på ditt hårs individuella behov och din livsstil. Generellt sett kan du tvätta håret varannan till var tredje dag för att undvika att det blir för torrt eller fett. Använd vår Caring Schampo för en skonsam och vårdande rengöring.

Q: Hur kan jag minska frissighet i mitt hår?
A: För att minska frissighet, undvik att använda för varmt vatten vid hårtvätt och torka håret med en mjuk handduk. Använd också vår Nourishing Värmeskydd innan du använder värmeverktyg och överväg att använda vårt Textur Spray för att ge extra stadga och kontroll.

Q: Vilka är de bästa produkterna för att skydda håret mot värmeskador?
A: För att skydda håret mot värmeskador, använd vår Nourishing Värmeskydd innan du använder värmeverktyg som plattång eller locktång. Det hjälper till att återuppbygga skadat hår, ta bort frissighet och förhindra kluvna toppar.

Q: Hur kan jag behålla färgen i mitt färgade hår längre?
A: För att behålla färgen i ditt färgade hår längre, använd vårt Silver Infusion speciellt framtaget för kalla blonda nyanser. Undvik också att tvätta håret för ofta.

Vi hoppas att denna guide har gett dig värdefull information och tips för att vårda och styla ditt hår på bästa möjliga sätt. Kom ihåg att alla våra produkter är 100% veganska, milda och perfekta för känsligt hår och hårbotten. Utforska vårt sortiment och hitta de produkter som passar just dina behov.