Ta kontroll över ditt hår med torrschampo – En livräddare för oväntade situationer

juli 5, 2023

Vårt hår är en viktig del av vår look och välmående. Ibland är det inte alltid möjligt eller praktiskt att tvätta håret varje dag. Därför är torrschampo en riktig räddare i nöden! Med hjälp av The Every's fantastiska torrschampon kan du snabbt och enkelt fräscha upp ditt hår mellan tvättarna. Låt oss dyka djupare in i torrschampo och upptäcka hur det kan vara din bästa vän när det kommer till hårvård.

Vad är torrschampo och hur fungerar det?

Torrschampo är en produkt som absorberar överflödigt fett och olja från hårbotten och håret, vilket ger dig en ren och fräsch känsla utan att behöva tvätta håret med vatten. Det fungerar genom att de absorberande ingredienserna i torrschampot, såsom risstärkelse och veteprotein, absorberar oljan och fettet från håret, vilket gör det ser fräscht ut igen. Genom att applicera torrschampot på hårrötterna och massera in det, får du också en volymgivande effekt som ger håret mer liv och fyllighet.

Volym Torrschampo Mörkt Hår - För brunhåriga och svartahåriga skönheter

Om du har mörkt hår, som är ljust brunt till svart, kommer vårt Volym Torrschampo Mörkt Hår vara din bästa vän. Detta bruna spray-torrschampo ger ditt hår ett snabbt uppfräschande, samtidigt som det tillför volym och liv. Den bruna nyansen passar perfekt för att undvika synliga rester i mörkt hår. Med hjälp av växtbaserade ingredienser som sötmandelolja, provitamin B5, solrosoljaextrakt, veteprotein och risstärkelse absorberar det överflödig olja och ger dig en fräsch look när du behöver det som mest.

Volym Torrschampo Blond - För blondiner och ljusbruna hårfärger

Om du har blondt hår eller en ljusbrun nyans, kommer vårt Volym Torrschampo Blond vara perfekt för dig. Det här torrschampot ger ditt hår en fräsch och livfull känsla samtidigt som det tillför volym och fukt. Den ljusa nyansen passar väl för att undvika vita rester i blondt hår. Med hjälp av växtbaserade ingredienser som sötmandelolja, provitamin B5, solrosoljaextrakt, veteprotein och risstärkelse får du ett hår som ser rent och välvårdat ut, även mellan tvättarna.

Invisible Torrschampo - För alla hårfärger

För dig som har en annan hårfärg än brun eller blond, har vi den ultimata lösningen - Invisible Torrschampo. Detta torrschampo är transparent och passar alla hårfärger. Du behöver inte oroa dig för synliga rester eller färgavvikelser. Med samma absorberande ingredienser som de andra torrschampona i vår serie får du ett fräscht hår utan att någon kan se att du använt torrschampo. Så om du är osäker på vilken färgnyans som passar dig bäst, kan Invisible Torrschampo vara det perfekta valet för dig.

Hur använder jag torrschampo?

Användning av torrschampo är enkelt och tar bara några minuter. Följ dessa enkla steg för att få ett fantastiskt resultat:

Steg 1: Skaka flaskan väl innan användning. Detta hjälper till att blanda de aktiva ingredienserna ordentligt.

Steg 2: Håll flaskan ca 20 cm från hårbotten och rikta den mot hårrötterna.

Steg 3: Spraya torrschampot jämnt över hårrötterna. Se till att täcka områden där du känner att det behövs extra uppfräschning.

Steg 4: Massera in torrschampot i hårrötterna med fingertopparna eller en borste. Detta hjälper till att fördela produkten jämnt och absorbera överflödig olja.

Steg 5: Borsta igenom håret för att ta bort eventuella produktrester och jämna ut håret.

FAQ

Q: Kan jag använda torrschampo istället för att tvätta håret?
A: Torrschampo är inte avsett att ersätta regelbunden hårtvätt. Det är bäst att använda torrschampo som ett komplement mellan tvättarna för att fräscha upp håret.

Q: Kan jag använda torrschampo på färgat hår?
A: Ja, vårt torrschampo kan användas på färgat hår. Det är dock alltid bäst att testa på en liten sektion först för att se om det påverkar färgen.

Q: Hur länge varar effekten av torrschampo?
A: Effekten av torrschampo varierar beroende på hårtyp, aktivitetsnivå och produktmängd. I genomsnitt kan du förvänta dig att känna håret fräscht och volymgivande i upp till två dagar.

Q: Kan jag använda torrschampo på en känslig hårbotten?
A: Ja, vårt torrschampo är formulerat med milda ingredienser och är lämpligt för känslig hårbotten. Det kan till och med hjälpa till att lindra klåda och obehag.

Q: Kan torrschampo användas på lockigt hår?
A: Absolut! Torrschampo kan användas på alla hårtyper, inklusive lockigt hår, för att fräscha upp och ge volym utan att tynga ner lockarna.

Avslutning

Med torrschampo från The Every kan du säga adjö till fettigt och platt hår mellan tvättarna. Våra torrschampon är speciellt formulerade för att absorbera olja, ge volym och ge dig det fräscha håret du längtar efter. Oavsett om du har brun, blond eller en annan hårfärg har vi det perfekta torrschampot för dig. Så varför inte ge det en chans och upptäck fördelarna med torrschampo idag?

Volym Torrschampo Mörkt Hår

The Every Volym Torrschampo Mörkt Hår är ett brunfärgat torrchampo som passar för ljusbrunt till mörkt hår. Fyllt med veganska ingredienser som sötmandelolja, provitamin B5, solrosolja extrakt, veteprotein och risstärkelse. Vårt Volym Torrschampo Mörkt Hår fräschar upp ditt hår och din hårbotten samt tillför volym. Produkten ger ditt hår allt det behöver, från renhet till fukt, vitaminer och volym. Parfymerad med vår signaturdoft Marrakech Heat. Fritt från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och tillverkat i Sverige. 250 ml.
 • Sötmandelolja
  Sötmandelolja
 • Provitamin B5
  Provitamin B5
 • Ger Volym
  Ger Volym
 • 100% fritt från bensen
  100% fritt från bensen
Perfekt för
 • Oljigt hår
 • Volym
 • Mörkt hår

Volym Torrschampo Blond

The Every Volym Torrschampo Blond passar för blont till ljusbrunt hår. Fyllt med veganska ingredienser som sötmandelolja, provitamin B5, solrosolja extrakt, veteprotein och risstärkelse. Vårt Volym Torrschampo Blond fräschar upp ditt hår och din hårbotten samt tillför volym. Produkten ger ditt hår allt det behöver, från renhet till fukt, vitaminer och volym. Parfymerad med vår signaturdoft Marrakech Heat. Fritt från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och tillverkat i Sverige. 250 ml.
 • Sötmandelolja
  Sötmandelolja
 • Provitamin B5
  Provitamin B5
 • Ger Volym
  Ger Volym
 • 100% fritt från bensen
  100% fritt från bensen
Perfekt för
 • Oljigt hår
 • Volym
 • Blont hår

Invisible Torrschampo

Vårt Invisible torrschampo passar för alla hårfärger och ger dig ett fräscht hår. Torrschampot är fyllt med högkvalitativa, veganska ingredienser så som sötmandelolja, provitamin B5, extrakt från solrosolja, veteprotein och risstärkelse. Vårt torrschampo är dessutom 100% garanterat fritt från bensen. Bra för dig och miljön.Invisible Torrschampo fräschar upp ditt hår och hårbotten utan att irritera. Produkten ger ditt hår allt det behöver, från renhet till fukt och vitaminer. Parfymerad med vår signaturdoft Marrakech Heat. Fritt från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och tillverkat i Sverige. 250 ml.

 • Sötmandelolja
  Sötmandelolja
 • Provitamin B5
  Provitamin B5
 • Alla hårfärger
  Alla hårfärger
 • 100% fritt från bensen
  100% fritt från bensen
Perfekt för
 • Oljigt hår
 • Renhet
 • Alla hårfärger