Skydda ditt hår från värmen: Värmeskyddets roll

17/08/2023

Varför värmeskydd är hårrevolutionen du behöver

Värmestyling är som en magisk trollstav för håret – det har potentialen att skapa fantastiska förvandlingar, men om det inte hanteras rätt kan det också bli dess nemesis. Om du älskar att skapa lockar med din locktång, platta ditt hår med plattång, eller ge det extra volym med en hårtork, är det dags att lära känna din räddare i nöden: värmeskyddet.

Nourishing Värmeskydd

Ett värmeskydd för hår i en härlig krämformula, fylld med näring som återuppbygger ditt skadade hår, adderar fukt, motverkar frizz och kluvna toppar. Kan användas i fuktigt och torrt hår för att skydda ditt hår från värme vid värmestyling. Nourishing Värmeskydd är fylld med fantastiska ingredienser som hyaluronsyra, ärtprotein, granatäpple- och bambu-extrakt samt provitamin B5. Parfymerad med vår signaturdoft Marrakech Heat. Framtagen och tillverkad i Sverige. 150 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast.
 • Värmeskydd
  Värmeskydd
 • Antifrizz och återuppbygger skadat hår
  Antifrizz och återuppbygger skadat hår
 • Daglig användning
  Daglig användning
Perfekt för
 • Värmestyling
 • Frizz
 • Skadat hår

Förstå värmeskyddets hemlighet och funktion

Värmeskydd fungerar som en osynlig krigare som står mellan ditt dyrbara hår och de höga temperaturerna från dina stylingverktyg. Dess uppgift är att skapa en skyddande barriär som förhindrar att värmen tränger igenom och skadar ditt hår. Tänk på det som en skönhetsbooster för ditt hår!

Så applicerar du värmeskydd som ett proffs

 1. Starta fräscht: Börja med nyduschat, fuktigt hår. Tvätta med vår ljuvliga Caring Schampo för att ge håret den optimala grundstarten.
 2. Spraya skydd: Applicera några sprut av vårt Nourishing Värmeskydd jämnt över håret. Fokusera extra på de mest utsatta delarna, som hårtopparna.
 3. Föna först: Om du använder hårtork, se till att föna håret till cirka 80% torrhet innan du tar fram dina stylingdon.
 4. Styla smart: Använd plattång, locktång, eller andra stylingsoldater enligt önskan. Nu kan du ge ditt hår kärlek utan oro!
 5. Avsluta med elegans: Slutför med en dusch av vår förtrollande Hårspray för att låsa in frisyren och ge extra glans och skydd.

FAQ

Q: Kan jag använda värmeskydd på fuktigt hår?
A: Absolut! Faktum är att vårt värmeskydd trivs bäst i fuktigt hår – tänk på det som en friskvårdsbehandling för dina lockar!

Q: Måste jag använda värmeskydd varje gång jag stylar mitt hår?
A: Om ditt hår blir vän med stylingverktygen regelbundet är svaret ja. Om du är mer av en sällan-stylare, använd det när du känner för det.

Q: Går det att använda värmeskydd på färgat hår?
A: Absolut! Vårt värmeskydd är hårkärlek i universell form och funkar utmärkt på alla hårtyper och färger.

Nu har du klivit in i värmeskyddets mystiska värld och kan styla ditt hår med kärlek och självförtroende. Glöm inte att kolla in vår fantastiska Nourishing Värmeskydd och magiska Hårspray för en komplett hårvård. Har du fler frågor? Kasta dem mot oss – vi är redo att besvara!