Schampo utan sulfater: Ge ditt hår kärlek med vårt Caring Schampo

augusti 16, 2023

Det finns inget bättre än att känna sig som en stjärna med fantastiskt hår, eller hur? Men, vad sägs om att uppnå detta med produkter som älskar både ditt hår och planeten? Här kliver vårt CARING SCHAMPO in på banan som den riktiga hjälten. Häng med när vi granskar varför sulfater är de ogillade skurkarna och hur du kan ta hand om ditt hår på bästa sätt.

Vad är sulfater och varför är de ifrågasatta?

Kära schampo-älskare, låt oss snacka om sulfater - dessa är de hårda rengöringsmedlen som skapar det härliga skummet i ditt schampo. Men, här är sanningen: sulfater kan vara som att använda en ångvält på ditt ömtåliga hår. De inte bara tvättar bort smuts, utan även de naturliga oljorna som ditt hår älskar. Inte så härligt, eller hur?

Schampo utan sulfater: Mer än bara rengöring

Låt oss gräva djupare i det ultimata schampot som din hårrutin saknat. Vårt CARING SCHAMPO är skapat med kärlek för ditt hår och planeten. Utan sulfater, parabener eller cykliska silikoner ger det dig en skonsam rengöring som bevarar ditt hårs naturliga skönhet.

Varför vårt Caring Schampo är din nya bästa vän

Så, hur kan du få ut det mesta av ditt hårvårdsäventyr med vårt CARING SCHAMPO? Låt oss gå igenom det. Om du vill ge ditt hår extra volym och fyllighet, kombinera med vår VOLUME INFUSION för att skapa en oslagbar duo. För de av er som drömmer om det perfekta kalla blonda, låt SILVER INFUSION vara din partner in crime. Och om du behöver en kraftfull boost av näring och reparation, tänk på att inkludera REPAIR INFUSION i din hårrutin.

FAQ

Q: Kan jag använda sulfatfria schampon på mitt färgade hår?
A: Absolut! Vårt CARING SCHAMPO bevarar inte bara färgen utan ger också ditt hår en mjuk och ren känsla.

Q: Fungerar sulfatfria schampon på alla hårtyper?
A: Absolut! Vårt schampo passar perfekt för alla hårtyper och hjälper till att balansera både hårbotten och hårstrån.

Q: Hur ofta kan jag använda CARING SCHAMPO?
A: Du kan använda det så ofta som du vill! Vårt schampo är så skonsamt att det är idealiskt för daglig användning.

Q: Hjälper CARING SCHAMPO med torr hårbotten?
A: Definitivt! Med den unika kombinationen av hyaluronsyra och Piroctone Olamine lugnar och balanserar det din hårbotten.

Q: Hur bidrar CARING SCHAMPO till att främja hårtillväxt?
A: Vårt schampo hjälper till att skapa en hälsosam hårmiljö, vilket kan bidra till en bättre grund för hårtillväxt.

Vilken resa vi har haft genom världen av schampo utan sulfater! Nu när du har all den kunskap du behöver, är det dags att ge ditt hår lite extra kärlek med vårt CARING SCHAMPO. Glöm inte att kolla in våra andra produkter för att addera ännu mer glans till din hårvårdsrutin.

Caring Schampo

The Every Caring Schampo kan användas dagligen och är utvecklat för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Ett återfuktande schampo som är 100 % veganskt. Vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Ett bra schampo för torr hårbotten helt enkelt.Caring Schampo är ett sulfattfritt schampo och utvecklat för att passa en känslig hårbotten. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Produktens ingredienssammansättning gör det lämpligt för de allra flesta - från den med känslig och torr hårbotten till den med oproblematiskt hår och hårbotten. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.

 • Rik på Vitamin E och Omega 6
  Rik på Vitamin E och Omega 6
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret
  Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
  Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår