Ge ditt hår extra kärlek med balsam – The Every

juli 25, 2023

Hoppas du har det strålande och att ditt hår mår precis lika bra. Idag ska vi prata om ett håråterfuktande mirakel - balsam! Vi på The Every vet hur viktigt det är att vårda ditt hår på bästa möjliga sätt. Så, om du vill ge ditt hår extra kärlek och liv, då har du kommit rätt. Låt oss dyka in i balsamets underbara värld och se hur det kan göra underverk för ditt hår.

Vad är balsam egentligen?

Balsam är som en fuktboost för ditt hår. Det är en mjukgörande produkt som används efter schampo för att återfukta och skydda dina lockar. Vårt Caring Balsam är ett 100% veganskt alternativ som är perfekt för alla hårtyper, inklusive känsliga hårbotten.

Varför behöver ditt hår balsam?

Ditt hår utsätts för en hel del påfrestningar varje dag - från föning och styling till yttre faktorer som sol, vind och föroreningar. Detta kan göra att ditt hår tappar sin naturliga fukt och blir torrt och skört. Här kommer balsamet till undsättning! Det hjälper till att återställa fuktbalansen och ger ditt hår den kärlek det förtjänar.

Så här använder du balsam - Steg för steg

Att använda balsam är enkelt som en dans. Här är en snabbguide för att få ut det mesta av din Caring Balsam:

  1. Schamponera först: Börja alltid med att tvätta ditt hår med schampo. Skölj väl för att få bort alla rester.
  2. Applicera balsam: Ta en generös mängd balsam i handflatan och fördela det jämnt över ditt hår, särskilt i längderna. Undvik att lägga för mycket nära hårbotten.
  3. Låt det verka: Luta dig tillbaka och slappna av i några minuter medan balsamet gör sitt jobb. Låt dess återfuktande krafter verka på dina lockar.
  4. Skölj noggrant: Skölj noggrant för att se till att allt balsam är borta från ditt hår. Du vill ha den härliga mjukheten utan några rester.

Varför vårt Caring Balsam är speciellt

Vårt Caring Balsam är inte bara ett vanligt balsam - det är som en kram för ditt hår! Vi har packat den med de bästa ingredienserna för att ge ditt hår den kärlek och vård det behöver:

  • Hyaluronsyra: För maximal återfuktning. Det hjälper till att bevara fukten i ditt hår och gör det silkesmjukt.
  • Avokadoolja: En riktig superhjälte för ditt hår. Den ger näring till dina lockar och lämnar dem glänsande och friska.
  • Piroctone Olamine: För en lugnande effekt på hårbotten. Det minskar klåda och mjäll, vilket gör att du kan känna dig bekväm och trygg.

Prova våra andra produkter för att ge ditt hår den bästa vården

VOLUME INFUSION: Drömmer du om fylligare hår? Prova vår Volume Infusion för att ge ditt hår extra volym och liv.

SILVER INFUSION: Vill du få till den perfekta kalla blonda färgen? Vår Silver Infusion hjälper dig att neutralisera varma toner och samtidigt ge ditt hår en mjuk och hälsosam känsla.

REPAIR INFUSION: Om ditt hår behöver extra kärlek och omsorg, testa vår Repair Infusion. Den är fylld med näringsrika ingredienser som stärker och återfuktar ditt hår.

VOLYM TORRSCHAMPO MÖRKT HÅR: För en snabb uppfräschning mellan tvättar, prova vårt Volym Torrschampo Mörkt Hår Det ger volym samtidigt som det fräschar upp håret.

HÅRSPRAY: För att hålla din frisyr på plats hela dagen, prova vår Hårspray. Den ger dig en stadig stadga utan att kännas tung i håret.

FAQ

Q: Vad är skillnaden mellan balsam och schampo?
A: Schampo används för att rengöra håret och hårbotten från smuts och oljor, medan balsam är en mjukgörande produkt som återfuktar och skyddar håret efter tvätt.

Q: Kan jag använda balsam varje dag?
A: Ja, du kan använda balsam dagligen om ditt hår behöver extra fukt och vård. Men överdriven användning kan ibland göra håret tungt, så det kan vara bäst att anpassa användningen efter ditt hårbehov.

Q: Passar balsam för känslig hårbotten?
A: Absolut! Vårt Caring Balsam är speciellt utformat för känsliga hårbotten och är mild nog för daglig användning.

Q: Hur ofta ska jag använda balsam?
A: För bästa resultat rekommenderar vi att du använder balsam efter varje schamponering. Om ditt hår är extra torrt kan du också prova att använda en hårinpackning med jämna mellanrum.

Nu har du alla verktyg du behöver för att ge ditt hår extra kärlek och omsorg med vårt fantastiska Caring Balsam. Så sätt igång och låt dina lockar stråla som aldrig förr! Om du har några fler frågor, tveka inte att kontakta oss.

Ha en fantastisk hårdag!