Strålande skydd: En djupdykning i värmeskydd för ditt hår

12/12/2023

Idag dyker vi djupt in i något som vi alla älskar men kanske inte ger tillräckligt med kärlek till – vårt kära hår. Vi klär oss för att skydda oss mot kylan, använder solkräm för att sköta om huden, men vad gör vi för vårt stackars hår när vi slår på plattången eller hårtorken? Dags att snacka om värmeskydd för hår och hur du kan ge ditt hår den kärlek och omsorg det förtjänar!

Varför behöver du värmeskydd?

Värmestyling har blivit en daglig ritual för många av oss. Men visste du att värmen från stylingverktygen kan vara lika tuff på ditt hår som en iskall vinterdag? Här är några skäl till varför du behöver inkludera värmeskydd i din skönhetsrutin:

 1. Skydd mot hettan: Värmeskyddet agerar som en osynlig sköld, skyddar ditt hår från den heta, hårda värmen och förhindrar skador.
 2. Minskar frissighet: En bieffekt av värmestyling kan vara frissigt hår. Värmeskydd hjälper till att hålla stråna på plats och ger en smidig finish.
 3. Bevarar färgen: Om du älskar att färga ditt hår är värmeskydd ett måste. Det hjälper till att bevara färgen och förhindrar att den bleknar för snabbt.

Hur använder du värmeskyddet?

Att använda värmeskydd behöver inte vara komplicerat. Här är några enkla steg för att integrera det i din dagliga rutin:

 1. Applicera jämnt: Spraya eller fördela värmeskyddet jämnt över fuktigt hår innan du använder något värmestylingverktyg.
 2. Var inte snål: Använd tillräckligt med produkt för att täcka alla sektioner av ditt hår. Kom ihåg, det är bättre att vara för generös än för snål när det gäller värmeskydd.
 3. Kamma genom: Se till att kammar igenom håret för att försäkra dig om att produkten fördelas jämnt.

Produkter från The Every för värmeskydd

NOURISHING VÄRMESKYDD - Vår otroliga formula med hyaluronsyra, ärtprotein och granatäppleextrakt ger ditt hår det skydd det förtjänar.

FAQ

Q: Hur fungerar värmeskydd för håret?
A: Vårt värmeskydd skapar en skyddande barriär runt hårstråna, vilket minskar skador och bevarar fuktigheten.

Q: Kan jag använda värmeskydd på torrt hår?
A: Ja, det går utmärkt! Applicera värmeskyddet på torrt hår innan du använder värmestylingverktyg.

Q: Är värmeskyddet lämpligt för alla hårtyper?
A: Absolut! Vårt värmeskydd är utformat för alla hårtyper och är särskilt skonsamt för känsligt hår och hårbotten.

Q: Hur ofta bör jag använda värmeskydd?
A: Använd det varje gång du använder värmestylingverktyg för att ge kontinuerligt skydd och vård.

Q: Kan värmeskyddet användas tillsammans med andra hårvårdsprodukter?
A: Absolut! Integrera det i din befintliga hårvårdsrutin för maximalt skydd och fördelar.

Så där har du det, en grundlig guide till värmeskydd för ditt älskade hår. Glöm inte att skydda dina lockar från värmen och låt dem stråla som de förtjänar! Ha en fantastisk hårdag!

Nourishing Värmeskydd

Ett värmeskydd för hår i en härlig krämformula, fylld med näring som återuppbygger ditt skadade hår, adderar fukt, motverkar frizz och kluvna toppar. Kan användas i fuktigt och torrt hår för att skydda ditt hår från värme vid värmestyling. Nourishing Värmeskydd är fylld med fantastiska ingredienser som hyaluronsyra, ärtprotein, granatäpple- och bambu-extrakt samt provitamin B5. Parfymerad med vår signaturdoft Marrakech Heat. Framtagen och tillverkad i Sverige. 150 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast.
 • Värmeskydd
  Värmeskydd
 • Antifrizz och återuppbygger skadat hår
  Antifrizz och återuppbygger skadat hår
 • Daglig användning
  Daglig användning
Perfekt för
 • Värmestyling
 • Frizz
 • Skadat hår