Skapa effektiva hårrutiner som fungerar för dig

oktober 12, 2023

Hårrutiner är en viktig del av vår dagliga skönhetsritual, men för många av oss är de mer än bara en enkel rutin. De är nyckeln till att uppnå drömhåret – det friska, glänsande och välmående håret vi längtar efter. Och om du, liksom jag, vill ha det där perfekta håret, är det dags att ta dina hårrutiner på allvar. Låt oss utforska hur du kan skapa effektiva hårrutiner som faktiskt fungerar för dig.

Varför hårrutiner är viktiga

Hårrutiner handlar inte bara om yta och utseende. De påverkar också hälsan och vitaliteten hos ditt hår. Här är några skäl varför dina hårrutiner är avgörande:

 1. Starkare hår med Volume Infusion
  Volume Infusion är en 100% vegansk produkt som är utformad för att ge dig fylligare hår. Vad är hemligheten? Provitamin B5. Denna ingrediens är som en fuktgivande kram för ditt hår, som arbetar sig från rötterna ända ut i topparna, skapar den fyllighet du drömmer om. Säg farväl till sulfater, parabener och cyclic silicones – de är helt frånvarande i denna mirakelprodukt.
 2. Hålla blond hårfärg fräsch med Silver Infusion
  Om du älskar ditt blonda hår vet du säkert att gula toner kan vara en ständig kamp. Silver Infusion är ditt hemliga vapen mot dessa toner. Den innehåller violett pigment som agerar som en kalltvingande superhjälte och motverkar de oönskade nyanserna, samtidigt som den ger ditt hår den kärlek och vård det förtjänar. Sulfater, parabener och cykliska silikoner har ingen plats här.
 3. Återställa och stärka med Repair Infusion
  Repair Infusion är som en balsam för din själ och ditt hår. Den är fullpackad med aktiva ingredienser som veganprotein, björkextrakt och aloe vera-extrakt, vilka tillsammans fungerar som en intensiv återställning och föryngring för ditt hår. Det är som en kärleksfull omfamning för ditt hår, som återställer dess glans och styrka. Och ja, inga sulfater, parabener eller cykliska silikoner här heller.

Hur du skapar dina hårrutiner

 1. Tvätta rätt med Caring Schampo
  Caring Schampo är grunden i dina hårrutiner. Denna veganska produkt är speciellt utformad för att rengöra och vårda din hårbotten med hjälp av hyaluronsyra och Piroctone Olamine. Detta dubbelverkande mirakel inte bara rengör ditt hår, det lugnar också din hårbotten och motverkar klåda och mjäll. Sulfater, parabener och cykliska silikoner är inte välkomna i detta schampo.
 2. Djup fukt med Caring Hårmask
  Caring Hårmask är som en spa-dag för ditt hår. Den är fullmatad med sheasmör för djup återfuktning och innehåller även hyaluronsyra och avokadoolja för att skydda och vårda håret. Det är som en fuktgivande kram för varje tråd av ditt hår. Säker och fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner.
 3. Konditionera rätt med Caring Balsam
  Slutför din tvättrutin med Caring Balsam. Det innehåller samma unika kombination av hyaluronsyra och avokadoolja som schampot, och hjälper till att stärka håret, lugna hårbotten och främja hårtillväxt. Den är också en hjälte i att motverka klåda och mjäll. Det är som en kärleksfull omsorg för ditt hår. Och ja, fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner.

Skapa textur och volym med våra torrschampon

För de dagar när du behöver snabb uppfräschning och volym, har vi Volym Torrschampo Blond och Volym Torrschampo Mörkt Hår. Dessa torra schampon är enkla att använda och passar alla hårfärger. De innehåller veganvänliga ingredienser som sötmandelolja, provitamin B5, solrosolja-extrakt, veteprotein och risstärkelse. Med dessa produkter kan du snabbt fräscha upp ditt hår och ge det extra volym, fukt och vitaminer.

Skydda från värme

Innan du tar till värmeverktygen, applicera vår Nourishing Värmeskydd. Denna kräm är inte bara ett värmeskydd, det är också en återuppbyggande behandling. Den hjälper till att skydda ditt hår från värmeskador, eliminera friss och förhindra kluvna hårtoppar. Ingredienser som Hyaluronsyra, ärtprotein, granatäppleextrakt och provitamin B5 ger extra kärlek åt ditt hår.

Avslutande touch

För att hålla din frisyr på plats och ge den extra stöd, prova vår Hårspray. Denna spray ger en stark, men ändå flexibel, stadga som är lätt att borsta ut om du vill. Den har också färgskydd, så du kan vara säker på att din färg kommer att förbli strålande. Ingredienser som bilbär och solrosfröextrakt arbetar tillsammans för att vårda och skydda ditt hår. Vår hårspray ger en sista touch som håller din frisyr perfekt hela dagen.

För de dagar när du vill ha textur och volym i ditt fina hår och skapa en look som håller hela dagen, överväg att använda vår Textur Spray. Denna spray ger ditt hår den livfulla textur och volym som du önskar. Den har även färgskydd och innehåller näringsrika ingredienser som bilbär och solrosfröextrakt. Det ger extra omsorg och skydd för ditt hår.

FAQ

Q: Hur ofta bör jag tvätta mitt hår?
A: Det ideala antalet tvättar per vecka varierar från person till person beroende på din hårtyp och livsstil. Generellt sett är det bäst att tvätta håret 2-3 gånger i veckan för att bevara dess naturliga oljebalans.

Q: Vad är skillnaden mellan schampo och balsam?
A: Schampo används för att rengöra ditt hår och hårbotten, medan balsam används för att återfukta, mjukgöra och skydda håret. Båda produkterna är avgörande för att upprätthålla friskt hår.

Q: Hur kan jag få mer volym i mitt hår?
A: För extra volym, använd Volym Torrschampo Blonde eller Volym Torrschampo Mörkt Hår. Spraya det vid rötterna, massera försiktigt och styla som önskat. Det är det perfekta knepet för att få den där lyftande volymen.

Q: Ska jag använda värmeskydd varje gång jag använder värmeverktyg?
A: Ja, det är rekommenderat att alltid använda ett värmeskydd som Nourishing Värmeskydd innan du använder några värmeverktyg. Det hjälper till att skydda ditt hår från skador orsakade av värme och håller det hälsosamt.

Q: Hur kan jag motverka gula toner i blont hår?
A: För att motverka gula toner i blont hår, använd Silver Infusion. De violetta pigmenten i produkten hjälper till att neutralisera de oönskade nyanserna och behålla den kalla, blonda färgen.

Avslutning

Hårrutiner behöver inte vara komplicerade. Följ dessa steg och använd våra produkter från The Every för att skapa ditt bästa hår någonsin. Kom ihåg, ditt hår är en viktig del av din stil, så var inte rädd att låta det lysa. Låt dina hårrutiner bli din väg till det drömhåret du förtjänar.