Så här får du vackra lockar efter duschen

10/10/2023

Har du någonsin önskat att du kunde vakna upp med vackra, naturliga lockar istället för att alltid få platt och livlöst hår efter duschen? Då har du kommit till rätt plats. I den här omfattande guiden kommer vi att ta dig genom varje steg för att hjälpa dig att få de perfekta lockarna efter duschningen. Och det bästa av allt? Du behöver inte använda dyra produkter eller spendera timmar framför spegeln.

Hur du får lockigt hår efter duschen

 • Använd rätt produkter
  För att verkligen lyckas med att få lockigt hår efter duschen är det viktigt att du börjar med rätt produkter. Vår Caring Schampo är en kärnkomponent i detta steg. Det här är inte ditt vanliga schampo. Det är ett 100% veganskt schampo som är milt mot både ditt hår och din hårbotten. Det är berikat med hyaluronsyra och Piroctone Olamine, två ingredienser som inte bara rengör håret, utan också balanserar hårbotten, vilket skapar den perfekta grunden för lockar.
 • Förbered håret
  Innan du hoppar in i duschen, ta en stund att försiktigt borsta igenom ditt hår. Detta hjälper till att undvika trassel och gör det enklare att applicera produkterna senare.
 • Applicera vårdande balsam
  Efter tvätt med vårt Caring Schampo är det dags att applicera vårt Caring Balsam. Det här är inte bara ett vanligt balsam, det är en närande boost för ditt hår. Med ingredienser som veganprotein, björkextrakt och aloe vera-extrakt, ger detta balsam ditt hår den intensiva näring och fukt det behöver för att skapa fantastiska lockar. Kom ihåg att koncentrera produkten på längderna och undvika att applicera den nära hårbotten.
 • Använd kallt vatten
  Efter att du har sköljt ur balsamet, skölj ditt hår med kallt vatten. Detta stänger fjällskiktet på ditt hår, vilket resulterar i en slätare yta och mer definierade lockar.
 • Använd en mikrofiberhandduk
  När du är klar i duschen, undvik att grovt gnugga ditt hår med en vanlig handduk. Istället, använd en mikrofiberhandduk för att varsamt krama ut överflödigt vatten ur ditt hår. På detta sätt minskar du risken för skador och frissighet.
 • Applicera vårt Nourishing Värmeskydd
  Om du planerar att använda värmestylingverktyg som locktänger eller plattänger för att ytterligare definiera dina lockar, se till att applicera vårt Nourishing Värmeskydd innan du börjar styla. Denna produkt är inte bara ett värmeskydd, den innehåller även hyaluronsyra, ärtprotein, granatäpplextrakt och provitamin B5 för att ge extra fukt och glans.

Produkter som kan hjälpa

 1. Caring Schampo: Ett milt schampo som rengör och balanserar din hårbotten.
 2. Caring Balsam: En närande balsam för att återställa glans och fukt till ditt hår.
 3. Nourishing Värmeskydd: Skyddar ditt hår mot värmeskador och ger extra glans.

FAQ

Q: Hur lång tid tar det att få lockigt hår efter duschen?
A: Resultaten varierar beroende på din hårtyp, men du kan förvänta dig att se förbättringar redan efter första användningen av våra produkter och tekniker. Ju mer du fortsätter att använda dem, desto mer definierade och vackrare blir dina lockar.

Q: Kan jag använda andra produkter för att få lockigt hår?
A: Våra produkter är speciellt utformade för att hjälpa dig få lockigt hår efter duschen, men om du föredrar andra produkter, var noga med att välja sådana som är fria från sulfater och cykliska silikoner för att bibehålla dina lockar.

Q: Hur ofta bör jag använda dessa produkter?
A: För att behålla dina lockar i bästa skick, rekommenderar vi att du använder våra produkter varje gång du tvättar håret eller när du märker att ditt hår behöver extra kärlek och styling.

Q: Hur länge håller lockarna om jag använder dessa produkter och tekniker?
A: Resultaten kan variera beroende på din hårtyp och livsstil, men med våra produkter och rätt vård kan du förvänta dig att dina lockar håller sig vackra och definierade i flera dagar, särskilt om du använder vår Hårspray för extra hållbarhet.

Nu har du alla de kunskaper och verktyg du behöver för att framgångsrikt få lockigt hår efter duschen. Kom ihåg att våra produkter är skonsamma, veganska och perfekta för ditt hår och din hårbotten. Besök vår hemsida för att utforska vårt kompletta utbud av produkter som hjälper dig att uppnå de vackra lockarna du alltid drömt om.