Så enkelt är det: The Every’s Infusions för ditt hår

26/09/2023

Vi har lyssnat på dig och förstått att du vill ha en enklare och effektivare hårvårdsrutin. På The Every har vi hörsammat ditt behov och skapat ett sortiment av Infusions - produkter som förenklar din hårvård med sina högkoncentrerade formulas. Dessa formulas är inte bara kraftfulla, de är också fyllda med exklusiva aktiva ingredienser som ger ditt hår precis den näring och effekt det förtjänar. Och det allra bästa? Du har full kontroll över resultatet. Genom att justera mängden Infusion du använder, kan du skräddarsy din hårvård - upp till 50% Infusion i relation till schampot i din hand. Låt oss ta dig på en resa för att utforska hur The Every's Infusions gör din hårvård enklare än någonsin tidigare!

Vad gör våra Infusions så speciella?

Våra Infusions är inte några vanliga hårprodukter. De är högkoncentrerade och särskilt utformade för att ge ditt hår exakt den effekt du önskar. Vårt sortiment innehåller tre fantastiska alternativ, var och en med sina egna unika fördelar:

  1. Repair Infusion: Denna Infusion är speciellt utformad för att stärka och djupt återfukta ditt hår. Den innehåller en kraftfull kombination av ingredienser, inklusive veganprotein, björkextrakt och aloe vera-extrakt, som tillsammans ger näring och återställer glansen i ditt hår.
  2. Volume Infusion: Om du vill ha ett fylligare och tjockare hår är detta valet för dig. Vår Volume Infusion är berikad med provitamin B5 och ger en intensiv fuktboost som verkar från rötterna till topparna, vilket ger dig det resultat du önskar.
  3. Silver Infusion: Drömmer du om den perfekta kalla blondnyansen? Då är vår Silver Infusion lösningen för dig. Den innehåller violett pigment som motverkar varma toner och lämnar ditt hår mjukt och hälsosamt.

Den perfekta kombinationen

För att uppnå maximal effekt med våra Infusions måste de kombineras med vårt speciellt utformade schampo och balsam. Oroa dig inte, våra produkter tynger inte ditt hår. Tvärtom, de återfuktar både ditt hår och hårbotten, vilket ger dig en balanserad och frisk hårbotten utan att göra håret tungt. Det är den ultimata kombinationen!

Hur mycket Infusion ska du använda?

Vi har en hemlighet som vi vill dela med dig - det finns inget exakt mått! Du har full kontroll. Ju mer Infusion du använder, desto mer intensiv blir effekten. För att uppnå en kraftfull effekt rekommenderar vi en 2:1-ratio, vilket innebär att du blandar 2 delar schampo eller balsam med 1 del Infusion. Men du kan anpassa detta förhållande efter dina egna behov och önskemål.

FAQ

Q: Kan jag använda Infusions på färgat hår?
A: Ja, våra Infusions är säkra att använda på färgat hår och kan hjälpa till att bevara eller förbättra färgresultatet.

Q: Vad är fördelen med att använda mer Infusion i förhållande till schampo och balsam?
A: Genom att öka mängden Infusion i förhållande till schampo och balsam kan du anpassa din hårvård för att få en mer intensiv effekt och uppnå de resultat du önskar.

Q: Var är The Every produkter tillverkade?
A: Alla våra produkter är med stolthet skapade och tillverkade i Sverige, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet för ditt hår och hårbotten.

Q: Kan jag använda Infusions dagligen?
A: Ja, våra Infusions är milda och säkra att använda dagligen, vilket gör dem perfekta för daglig hårvård.

Q: Hur länge varar effekten av Infusions?
A: Effekten av våra Infusions kan variera beroende på hur ofta du tvättar ditt hår och din hårtyp. Många av våra kunder märker dock en märkbar förbättring efter bara några användningar.

Sammanfattning

På The Every har vi revolutionerat hårvård genom att göra den enkel och skräddarsydd för just dig. Våra Infusions ger dig möjlighet att välja den perfekta effekten för ditt hår och tillsammans med vårt schampo och balsam får du den ultimata vårdkombinationen. Sluta oroa dig för komplicerade produkter och låt oss förenkla din dagliga hårvårdsrutin.