Psoriasis: Hantering av klåda och uppnå hälsosamma hårvanor

07/12/2023

Idag ska vi djupdyka i ett ämne som berör många av oss – psoriasis. Oavsett om du själv upplever det eller stöttar en vän eller familjemedlem, är det viktigt att förstå hur man hanterar psoriasis. Så, låt oss ta reda på vad psoriasis innebär och hur du kan skapa en hårvårdsrutin som ger dig ett strålande hår och en lugn hårbotten.

Att avslöja psoriasis

Psoriasis är som den oinbjudna gästen som bara inte vill gå – den är ihållande, ibland irriterande, men definitivt hanterbar. Denna kroniska hudåkomma kan påverka hårbotten och skapa röda, kliande fläckar täckta med silverfärgade fjäll. Men frukta inte, vi stöttar dig med några solida råd för att hålla din hårvård på topp.

1. Caring Schampo – Att vårda från grunden

Att välja rätt schampo är avgörande för att lindra psoriasisbesvär. Vårt Caring Schampo, fullspäckat med hyaluronsyra och Piroctone Olamine, är skapat för att främja en hälsosam hårbotten samtidigt som det ger näring åt ditt hår. Släpp sulfater och parabener – här är din räddning!

Ett vanligt missförstånd är att schampo bara handlar om att tvätta håret, men vårt Caring Schampo går ett steg längre. Den unika kombinationen av ingredienser hjälper till att lugna hårbotten, motverka klåda och ge ditt hår den kärlek det förtjänar.

2. Caring Hårmask – Djupvård för håret

Ge ditt hår den kärlek det förtjänar med vår Caring Hårmask. Med sheasmör och en unik fuktighetskomplex av hyaluronsyra och avokadoolja återställer den fuktbalansen och ger näring åt ditt hår och hårbotten. Bye bye sulfater, parabener och cykliska silikoner!

Att inkludera en hårmask i din veckovisa rutin är som att ge ditt hår en spa-behandling. Caring Hårmask är speciellt utformad för att ge ditt hår den extra boosten av fukt och näring det behöver, samtidigt som den skämmer bort din hårbotten.

3. Repair Infusion – Styrka och fukt

Sträva efter ett starkt och friskt hår med vår Repair Infusion. Med veganskt protein, björkextrakt och aloe vera återställer den styrka och glans. Ett schampo fritt från sulfater, parabener och cykliska silikoner.

Att reparera skadat hår kräver ingredienser som går under ytan. Repair Infusion är som en djupgående terapi för ditt hår, fylld med naturliga ingredienser som arbetar i harmoni för att stärka och återuppliva varje strånd.

4. Nourishing Värmeskydd – Värme och näring i ett

Skydda ditt hår mot värme och ge det näring med vår Nourishing Värmeskydd. Med hyaluronsyra, ärtprotein, granatäppleextrakt och provitamin B5 håller den håret starkt och fräscht. Ett måste för ditt dagliga värmestyling!

Att styla håret kan vara roligt, men att skydda det är ännu viktigare. Vår Nourishing Värmeskydd gör båda – den håller håret friskt samtidigt som den agerar som en sköld mot värme.

5. Renewal Hair Oil – Glans och hälsa

För en snygg finish, prova vårt Renewal Hair Oil med arganolja, havrekärnolja och nyponolja. En lätt formula som eliminerar frissighet, ger glans och skyddar mot yttre påfrestningar. Vegansk, givetvis!

Renewal Hair Oil är som en kärleksfull omfamning för ditt hår. De rika oljorna arbetar tillsammans för att återställa glans, minska frissighet och ge ditt hår den extra omsorgen det behöver.

Nu är du redo att ge psoriasisen en match och rocka ett friskt och starkt hår med våra fantastiska produkter från The Every!