Näring för hår: Ge ditt hår det det behöver

05/10/2023

Vi vet alla hur viktigt det är att hålla vårt hår starkt och friskt. Men visste du att rätt näring är nyckeln till att ha fantastiskt hår? Låt oss ta en djupdykning och utforska hur du kan ge ditt hår den bästa möjliga näringen för att uppnå det hår du drömmer om.

Varför näring är viktigt

Ditt hår är en spegel av din inre hälsa, och när det kommer till att uppnå det hår du längtar efter, måste du börja inifrån. Låt oss utforska varför näring är så avgörande:

1. Provitamin B5: För fyllighet

Provitamin B5, även kallat pantenol, är en viktig ingrediens för att uppnå ett fylligare och mer volyminöst hår. Detta kraftfulla vitamin fungerar som en fuktighetsbevarande agent som kan tränga djupt in i hårstrået och förbättra dess struktur. Vår VOLUME INFUSION är berikat med detta mirakelmedel och är utformat för att öka fylligheten i ditt hår från rötterna till topparna. Provitamin B5 stärker också håret, vilket ger det en naturlig glans. Om du drömmer om ett hår med volym som imponerar, är detta produkten du behöver.

2. Piroctone Olamine: För en hälsosam hårbotten

Din hårbotten är grundstenen för ett vackert hår, och en hälsosam hårbotten är nyckeln till att hålla ditt hår i toppskick. Vårt CARING SCHAMPO är inte bara mild mot ditt hår utan också en frälsning för din hårbotten. Det innehåller Piroctone Olamine, en aktiv ingrediens som är känd för att lugna irriterad hårbotten, minska klåda och hantera problem med mjäll. Så om du vill ha en balanserad och frisk hårbotten, är detta schampot din bästa vän.

3. Hyaluronsyra: För fukt

Hyaluronsyra är en naturlig fuktighetsbevarande ingrediens som är välkänd inom hudvårdsvärlden, men den har också fantastiska fördelar för ditt hår. Denna superingrediens hjälper till att hålla ditt hår ordentligt fuktat och friskt. Vår CARING HÅRMASK är en riktig lyxbehandling för ditt hår, och den innehåller hyaluronsyra för att skydda och vårda ditt hår från rötterna till topparna. Det är som en spa-dag för ditt hår.

4. Aloe Vera extrakt: För glans

Om du längtar efter strålande, glänsande hår, har vi en lösning för dig. Vårt REPAIR INFUSION innehåller aloe vera-extrakt, en fantastisk ingrediens som inte bara ger ditt hår en strålande glans utan också stärker det från grunden. Aloe vera är känt för sina lugnande egenskaper och dess förmåga att ge ditt hår den naturliga glansen du önskar. Så om du drömmer om hår som är både friskt och glänsande, behöver du inte leta längre.

Hur du ger ditt hår rätt näring

Nu när vi vet varför näring är så viktigt, låt oss prata om hur du kan ge ditt hår den bästa möjliga näringen

1. Ät rätt: Det gamla ordspråket "du är vad du äter" gäller också för ditt hår. En balanserad kost är nyckeln till vackert hår. Inkludera proteinrika livsmedel som ägg, fisk, bönor och nötter i din dagliga kost. Frukt och grönsaker är rika på viktiga vitaminer och antioxidanter som ger näring åt ditt hår inifrån. Glöm inte att dricka tillräckligt med vatten för att hålla din hårbotten hydrerad.

2. Välj rätt produkter

För att ge ditt hår den kärlek det förtjänar, använd alltid produkter som är milda och skonsamma. Våra 100% veganska produkter är fria från skadliga kemikalier och sulfater. CARING BALSAM är perfekt för daglig användning och ger extra näring åt din hårbotten och ditt hår.

3. Undvik överdriven värme

Att använda värmeverktyg som hårtorkar och plattänger kan skada ditt hår över tiden. Om du inte kan undvika dem helt, använd vårt NOURISHING VÄRMESKYDD. Det är utformat för daglig användning och ger både skydd och näring till ditt hår med ingredienser som hyaluronsyra och provitamin B5.

FAQ

Q: Kan jag få starkare hår genom kosten?
A: Absolut! En balanserad kost rik på protein, vitaminer och mineraler är avgörande för att stärka ditt hår inifrån.

Q: Hur ofta bör jag använda ett hårinpackning med hyaluronsyra?
A: Hur ofta du bör använda en hårinpackning beror på ditt hårtyp och behov, men vanligtvis en gång i veckan är tillräckligt för att ge ditt hår den extra fukt och näring det behöver.

Q: Kan jag använda värmeskyddet dagligen?
A: Ja, vårt NOURISHING VÄRMESKYDD är utformat för daglig användning och är perfekt för att skydda ditt hår från värme varje dag.

Q: Kan jag få starkare hår genom kosttillskott?
A: Ja, kosttillskott som innehåller vitaminer och mineraler som biotin, järn och zink kan bidra till att stärka ditt hår om du har brister i dessa näringsämnen. Men det är alltid bäst att konsultera med en läkare eller en näringsrådgivare innan du börjar ta några kosttillskott.

Nu när du har en djupare förståelse för hur viktig näring är för ditt hår och de produkter vi erbjuder på The Every, är det dags att börja ge ditt hår den omsorg och näring det förtjänar. Kom ihåg att vi är här för att hjälpa dig på din resa mot fantastiskt hår!