Infusions

Har du någonsin behövt välja mellan att ha en frisk hårbotten eller mycket volym i håret utan att använda stylingprodukter? Eller vill du kanske ha en frisk hårbotten, återfuktat hår, voluminöst hår och den perfekta blonda färgen på samma gång?


Du behöver inte välja längre. Vi gör hårvård enklare genom att skapa våra Infusions. Våra Infusions är högkoncentrerade formulas, fullpackade med exklusiva aktiva ingredienser som är perfekta för ditt hår. Eftersom våra Infusions är mycket koncentrerade väljer du hur mycket effekt du vill ha genom att bara lägga till mer av Infusionen (upp till 50% Infusion i relation till schampot i din hand). Simpelt va?

Våra produkter ger dig ett friskt hår och en frisk hårbotten, samt den effekten du vill ha just idag. Välj mellan:

  • Repair Infusion
  • Volume Infusion
  • Silver Infusion

Alla våra produkter är veganska, sulfat- och parabenfria, animal- och cruelty free och flaskorna är gjorda av 35% återvunnen plast.


Skapat och tillverkat i Sverige.

How to use

Icon

Häll önskad mängd Caring Shampoo i din hand.

Icon

Skaka din Infusion-flaska.

Icon

Tillsätt hälften så mycket Infusion som den mängd schampo du redan har i handen. Blanda med hjälp av ditt finger

Icon

Applicera i håret och låt verka i 1-3 minuter.

Icon

Skölj.

Icon

För maximal effekt, använd också Infusion tillsammans med din Caring Conditioner på samma sätt.

Volume Infusion

Skapad för att ge dig ett tjockare hår och större volym med vår unika, högkoncentrerade formula, fullpackad med aktiva ingredienser.

Volume Infusion är 100% vegansk och berikad med provitamin B5 som tränger djupt in i håret och tillför fukt till hela hårstrået, från rot till topp. Resultatet blir ett svällande hårstrå som skapar en härlig volym utan att tynga ner. Den volymgivande effekten omfamnas av den utredande känslan, glansen och lättheten.

Skapat och tillverkat i Sverige. Flaska gjord av 35% återvunnen plast.

Image

Silver Infusion

Vår Silver Infusion är 100% vegansk och berikad med violetta pigment som effektivt motverkar gula toner och varma nyanser i blont hår. För den där perfekta kalla färgen man annars bara vågar drömma om. Resultatet blir även ett mjukt, följsamt och friskt hår.

Produkten är skapad för alla med blont, platina, grått, vitt eller slingat hår – oavsett om ditt hår är naturligt ljust eller färgat i en salong.

Skapat och tillverkat i Sverige. Flaska gjord av 35% återvunnen plast.

Image

Repair Infusion

Vår Repair Infusion är 100% vegansk och skapad för att stärka och återfukta ditt hår på djupet. Den är högkoncentrerad, sammansatt med exklusiva aktiva ingredienser, som ger näring och återupplivar glans och gör ditt hår mjukt. Det veganska proteinet och aloe vera-extraktet arbetar effektivt för att skapa ett starkt och friskt hår. Björkextrakt ger håret mjukhet och glans utan att tynga ner.

Skapat och tillverkat i Sverige. Flaska gjord av 35% återvunnen plast.

Image