Hårrevolutionen: Upptäck schampo för hälsosamt hår

juli 26, 2023

Välkommen till The Every - där hårvård möter känslighet och omtanke. Idag dyker vi djupare in i en viktig del av din hårrutin - schampo! Vi förstår att det kan vara överväldigande att välja rätt schampo för just ditt hårbehov. Men oroa dig inte, vi är här för att guida dig genom denna hårdschampo-djungel och hjälpa dig att uppnå det vackra, voluminösa hår du alltid har drömt om!

Varför schampo gör all skillnad?

Schampo är inte bara ett vardagligt tvättsteg, det är nyckeln till att ha hälsosamt och starkt hår! The Every's sortiment av hårvårdsprodukter är alla 100% veganska och framtagen för att passa känsliga hårbotten, samtidigt som de ger dig fantastiska resultat. Låt oss utforska några av våra populära alternativ och hur de kan förändra ditt hårliv!

Så till ditt bästa hår - How-To Guide!

Okej, nu när vi har bekantat oss med vårt fantastiska utbud av schampon, låt oss ge dig ännu mer praktiska tips för att få ut det mesta av din hårrutin:

Rätt mängd är nyckeln

Det kan vara frestande att ta en handfull schampo när du tvättar håret, men faktum är att en liten mängd kan gå långt. För kort till axellångt hår räcker det med en mängd schampo som motsvarar en valnöt. Har du längre hår? Dubbla mängden för att se till att alla trådar täcks ordentligt. Ett bra knep är att fördela schampot i dina handflator och arbeta det in i fuktigt hår från hårrötterna och ner till topparna.

Massera in med kärlek

När du applicerar schampot, ta dig tid att massera det in i hårbotten med cirkulära rörelser. Använd fingertopparna för att varsamt stimulera hårbotten, vilket inte bara hjälper till att rengöra den ordentligt, utan även främjar blodcirkulationen. Genom att öka blodcirkulationen i hårbotten kan du hjälpa ditt hår att växa starkare och friskare. Dessutom är en avkopplande hårbottensmassage en underbar sätt att slappna av och ta hand om dig själv!

Kallt vatten för det sista sköljet

Vi vet att det är frestande att njuta av en varm dusch, men när det är dags att skölja ur schampot, använd kallt vatten istället. Detta hjälper till att släta ner hårstråna och låser in fukten för ett glansigt resultat. Kallt vatten har även den fördelen att det kan stänga hårets fjällskikt, vilket minskar risken för att håret blir frissigt och svårt att reda ut. Ett kallt sköljvatten kan verka uppfriskande för både ditt hår och din hårbotten!

Följ upp med matchande balsam

För att fullända din hårvård, följ upp med vår matchande Caring Balsam. Det kommer att låsa in fukten och ge extra skydd för att hålla ditt hår friskt och välmående. Applicera balsam i längderna och ändarna av ditt hår, undvik att ta det i hårbotten. Låt det verka i några minuter innan du sköljer ur det med kallt vatten. Balsamet ger näring åt håret och gör det lättare att reda ut, vilket resulterar i ett mjukt och följsamt hår.

Skäm bort ditt hår med extra näringsbehandling

För att ytterligare vårda och ge ditt hår extra kärlek, överväg att använda en hårinpackning en gång i veckan. Vi rekommenderar vår Caring Hårmask för att ge ditt hår en djupgående näring och återställa dess glans och elasticitet. Applicera inpackningen på handdukstorkat hår, koncentrera dig på längderna och ändarna. Låt den verka i några minuter, beroende på instruktionerna, och skölj sedan noga. Efter inpackningen kommer ditt hår att kännas silkeslent och se otroligt glansigt ut!

FAQ

Q: Hur ofta bör jag tvätta mitt hår med schampo?
A: Det beror på ditt hårs behov och typ. Generellt sett rekommenderar vi att tvätta håret 2-3 gånger i veckan för att undvika att torka ut hårbotten.

Q: Kan jag använda schampo även om jag har känslig hårbotten?
A: Absolut! Vårt Veganska Schampo är speciellt framtaget för känslig hårbotten och ger en mild och skonsam rengöring.

Q: Hur kan jag få mer volym i mitt hår?
A: För mer volym, prova vårt Volume Infusion, det ger håret lyft och fyllighet från rot till topp.

Q: Kan jag använda schampo varje dag?
A: Vi rekommenderar att tvätta håret 2-3 gånger i veckan för att undvika överdriven torkning av hårbotten.

 

Vi hoppas att denna utökade How-to guide har gett dig ännu mer värdefull information för att välja det perfekta schampot för just ditt hår. Kom ihåg att vi alltid finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig på din hårvårdresa!

Caring Schampo

The Every Caring Schampo kan användas dagligen och är utvecklat för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Ett återfuktande schampo som är 100 % veganskt. Vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Ett bra schampo för torr hårbotten helt enkelt.Caring Schampo är ett sulfattfritt schampo och utvecklat för att passa en känslig hårbotten. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Produktens ingredienssammansättning gör det lämpligt för de allra flesta - från den med känslig och torr hårbotten till den med oproblematiskt hår och hårbotten. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.

 • Rik på Vitamin E och Omega 6
  Rik på Vitamin E och Omega 6
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret
  Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
  Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår

Caring Balsam

The Every Caring Balsam kan användas dagligen och är utvecklad för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Balsamet är 100 % veganskt och vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Omega-6 och E-vitamin
  Rik på Omega-6 och E-vitamin
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret
  Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
  Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår

Caring Hårmask

The Every Caring Hårmask är en hårmask utvecklad för att ge dig ett friskt hår, en frisk hårbotten, och återfukta ditt hår på djupet. Hårinpackningen är 100 % vegansk och innehåller sheasmör som absorberas snabbt av hårbotten och återfuktar håret från roten till toppen. Produkten innehåller även vårt unika fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Använd en till två gånger i veckan. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 200 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Vitamin E och Omega 6
  Rik på Vitamin E och Omega 6
 • Shea smör
  Shea smör
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret
  Hyaluronsyra som återfuktar håret
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torrt & Glanslöst Hår
 • Frizz