Allt du behöver veta om värmeskydd för håret

februari 26, 2024

Värmeskydd för håret är ett oumbärligt steg i vår dagliga hårvårdsrutin och kan göra en enorm skillnad när det gäller att bevara hårets hälsa och glans. Oavsett om du använder plattång, locktång eller hårtork regelbundet, är det viktigt att skydda ditt hår från den skadliga värmen. Här är en djupdykning i allt du behöver veta om värmeskydd för håret.

Vad är värmeskydd för håret?

Värmeskydd för håret är en produkt som specifikt skapats för att skydda håret från den skadliga värmen som genereras av stylingverktyg såsom plattänger, locktänger och hårtorkar. Dessa produkter fungerar genom att skapa en skyddande barriär runt hårstråna, vilket minskar risken för skador och frissighet orsakad av höga temperaturer.

Varför är värmeskydd viktigt?

Att använda värmestylingverktyg utan att först applicera värmeskydd kan leda till allvarliga skador på håret såsom uttorkning, slitage och kluvna toppar. Genom att använda värmeskydd kan du minimera dessa risker och behålla hårets styrka, elasticitet och glans.

Hur använder man värmeskydd för håret?

 1. Tvätta och handdukstorka håret: Applicera värmeskyddet på fuktigt hår för bästa resultat.
 2. Applicera jämnt: Applicera värmeskydd jämnt över håret, fokusera särskilt på de delar som kommer att utsättas för värme.
 3. Kamma igenom: Använd en kam för att fördela produkten jämnt genom håret och säkerställ att alla strån täcks.
 4. Styla som vanligt: Använd ditt föredragna värmestylingverktyg som vanligt. Värmeskyddet kommer att agera som en barriär mellan ditt hår och den skadliga värmen.

Värmeskydd från The Every

 1. Nourishing Värmeskydd – NOURISHING VÄRMESKYDD – Vår värmeskyddande kräm är ett oumbärligt verktyg för att skydda ditt hår mot skador från värme. Med ingredienser som Hyaluronsyra, ärtprotein och granatäppleextrakt, är den perfekt för att bekämpa friss, lägga till fukt och förhindra kluvna toppar vid styling med värme.

FAQ

Q: Hur ofta ska jag använda värmeskydd?
A: Det rekommenderas att använda värmeskydd varje gång du använder värmestylingverktyg på ditt hår för att minimera skador och bevara hårets hälsa.

Q: Fungerar värmeskydd för alla hårtyper?
A: Ja, värmeskydd är utformade för att fungera på alla hårtyper och kan hjälpa till att skydda även de mest känsliga håren från skadlig värme.

Q: Kan jag använda värmeskydd i kombination med andra stylingprodukter?
A: Absolut! Du kan använda värmeskydd som en del av din vanliga hårvårdsrutin och kombinera den med andra stylingprodukter för att uppnå önskad look och skydd.

Q: Hur länge varar effekten av värmeskydd?
A: Effekten av värmeskydd varierar beroende på faktorer som hur mycket värme ditt hår utsätts för och hur ofta du tvättar håret. Generellt sett rekommenderas det att återapplicera värmeskydd varje gång du tvättar håret eller stylar det med värme.

Q: Kan jag använda värmeskydd på färgat hår?
A: Ja, värmeskydd är säkra att använda på färgat hår och kan faktiskt hjälpa till att bevara färgen genom att skydda håret från den skadliga värmen från stylingverktyg.

Nu när du vet allt om värmeskydd för håret, är det dags att skydda ditt hår från värmen och bevara dess hälsa och skönhet!

Nourishing Värmeskydd

Ett värmeskydd för hår i en härlig krämformula, fylld med näring som återuppbygger ditt skadade hår, adderar fukt, motverkar frizz och kluvna toppar. Kan användas i fuktigt och torrt hår för att skydda ditt hår från värme vid värmestyling. Nourishing Värmeskydd är fylld med fantastiska ingredienser som hyaluronsyra, ärtprotein, granatäpple- och bambu-extrakt samt provitamin B5. Parfymerad med vår signaturdoft Marrakech Heat. Framtagen och tillverkad i Sverige. 150 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast.

 • Värmeskydd
  Värmeskydd
 • Antifrizz och återuppbygger skadat hår
  Antifrizz och återuppbygger skadat hår
 • Daglig användning
  Daglig användning

Perfekt för

 • Värmestyling
 • Frizz
 • Skadat hår