Skapa perfekta hårrutiner för snyggt och hälsosamt hår

10/08/2023

Så du vill veta hemligheten bakom fantastiska hårrutiner? Du har kommit till rätt ställe! Oavsett om du rockar en pixie cut eller låter ditt hår flöda fritt, är hårrutiner nyckeln till att hålla din man och svallande hårprakt i schack. Vi på The Every har kollat in det bästa i hårvärlden för att ge dig de ultimata tipsen och tricksen för att skapa hårrutiner som verkligen fungerar. Så, låt oss dyka in i denna håriga äventyrsberättelse!

Skapa dina hårrutiner

Steg 1: Välj rätt schampo och balsam

Låt oss börja med det grundläggande – schampo och balsam. Vårt CARING SCHAMPO och CARING BALSAM är särskilt utformade för känsligt hår och hårbotten. De är packade med en unik fuktighetskomplex av hyaluronsyra och avokadoolja för att ge ditt hår den kärlek det förtjänar. Glöm inte att massera in schampot noggrant i hårbotten för att rengöra och balansera.

Steg 2: Ge ditt hår kärlek med en hårmask

En hårmask är som en lyxig spa-dag för ditt hår. Vår CARING HÅRMASK är din bästa vän när det gäller att låsa in fukt och näring. Prova att applicera den från rötterna till topparna och linda in håret i en handduk för en extra boost av fuktighet.

Steg 3: Få volym med torrschampo

När det känns som om ditt hår behöver en uppfräschning, snubbla inte över våra TORRSCHAMPON. Det ger din look en fräsch känsla och en dos av volym. Välj antingen den som passar bäst för din hårfärg – för mörkt hår eller för blont hår.

Steg 4: Skydda håret från värme

Vi vet att du älskar dina stylingverktyg, men kom ihåg att skydda ditt hår från värmen. Vår NOURISHING VÄRMESKYDD är som en osynlig sköld mot skador och splittrade toppar när du använder värmeverktyg. Du kan använda den i både vått och torrt hår.

Steg 5: Fixa stilen med hårspray

Efter att du har stylat ditt hår är det dags att sätta det på plats med vår HÅRSPRAY. Det ger en stadig men ändå naturlig stadga och skyddar din färg. Du kan andas ut – din frisyr kommer hålla hela dagen!

Steg 6: Skapa textur med vår Texturspray

Vill du ha det där snygga rufsiga utseendet? Vår TEXTUR SPRAY är din bästa vän. Den ger textur och volym i fint hår, samtidigt som den ger en hållbar look hela dagen.

FAQ: De mest googlade frågorna om hårrutiner

Q: Hur ofta ska jag tvätta mitt hår?
A: Det beror på din hårtyp och livsstil, men vanligtvis varannan till var tredje dag är en bra balans.

Q: Vilken ordning ska jag använda produkterna i?
A: Börja med schampo och balsam, följt av hårmask om några gånger i veckan. Torrschampo används när du behöver fräschhet mellan tvättar. Hårsprayen används efter styling för stadga, medan Textursprayen ger volym och struktur.

Q: Kan jag använda värmeverktyg varje dag?
A: Att använda värmeverktyg varje dag kan orsaka skada på håret. Försök att begränsa användningen och alltid använda värmeskydd som NOURISHING VÄRMESKYDD.

Q: Vilken är den bästa produkten för att motverka frissigt hår?
A: För att bekämpa friss, använd NOURISHING VÄRMESKYDD innan du använder värmeverktyg.

Nu har du all kunskap du behöver för att skapa dina egna fantastiska hårrutiner. Ta hand om ditt hår och låt det skina som stjärnor på himlen! Glöm inte att kolla in våra produkter nedan för att hjälpa dig på din hårvårdsväg.