Få glansigt hår med vår hårolja – Allt du behöver veta

05/12/2023

Vad är hårolja och varför borde du använda det?

Drömmer du också om hår som skiner som solen? Gissa vad – det är inte bara en dröm! I jakten på frodiga lockar sticker en magisk produkt ofta ut: hårolja. Dyk med oss in i håroljans värld och upptäck varför det är det hemliga vapnet ditt hår har längtat efter.

Vad är hårolja?

Hårolja, kärt barn har många namn! Det är en skattkista fylld med naturliga oljor som är avsedda att ge ditt hår den näring det förtjänar. Vår Renewal Hair Oil är en fantastisk blandning av arganolja, havrekärnolja och nyponolja – en trio av superingredienser som arbetar tillsammans för att ge ditt hår det ultimata kärlekspusslet.

Hårolja är inte bara för frisörsalonger och influencers; det är din biljett till ett hår som får folk att titta två gånger.

Varför använda hårolja?

Att använda hårolja är som att ge ditt hår en lyxig spa-dag. Oljorna tränger in i hårstråna, ger näring från insidan och gör ditt hår smidigt och glansigt. Vår formula, med extra vitamin E, skyddar även mot skadliga miljöpåverkningar och håller ditt hår strålande och friskt.

Så om du undrar varför ditt hår inte är lika lyckligt som det borde vara, kan svaret vara så enkelt som ett par droppar hårolja.

Så använder du hårolja - En steg-för-steg guide

 1. Tvätta och handdukstorka: Börja alltid på rent hår för bästa resultat. Handdukstorka håret så det är lätt fuktigt.
 2. Applicera oljan: Ta några droppar av Renewal Hair Oil och fördela jämnt över hårets längder och toppar. Undvik rötterna om du har fet hårbotten.
 3. Kamma genom: Använd en bredtandad kam för att försiktigt kamma igenom håret och se till att oljan är jämnt fördelad.
 4. Styling: Du kan antingen låta håret självtorka eller styla det som vanligt. Oljan skyddar ditt hår från värme om du väljer att använda stylingverktyg.

Och voilà – ditt hår kommer tacka dig!

Varför är hårolja så viktigt i din hårrutin?

Nu när vi har klargjort vad hårolja är och hur man använder den, låt oss prata om varför det är en oumbärlig del av din dagliga hårrutin.

 1. Förhindrar frissighet och splittrade toppar: Hårolja agerar som en skyddande kappa runt varje hårstrå, vilket minskar risken för frissighet och splittrade toppar. Resultatet? Silkesmjukt hår, redo att avundas!
 2. Ger glans och lyster: Vår Renewal Hair Oil är som en spotlight för ditt hår. Den ger omedelbar glans och lyster, vilket gör att ditt hår ser friskt och välskött ut. Om du någonsin har undrat varför vissa människors hår verkar stråla av hälsa medan ditt kämpar, så är hårolja svaret.

 

FAQ

Q: Hur ofta bör jag använda hårolja?
A: Det beror på ditt hårtype, men vanligtvis är 2-3 gånger i veckan tillräckligt för att hålla ditt hår strålande.

Q: Kan jag använda hårolja på fettigt hår?
A: Absolut! Applicera bara i hårets längder och undvik rötterna för att behålla volymen.

Q: Fungerar hårolja på alla hårtyper?
A: Ja, hårolja är universal och passar för alla hårtyper.

Q: Kan jag använda hårolja på färgat hår?
A: Absolut! Vår Renewal Hair Oil är perfekt för färgat hår och hjälper till att bevara färgens lyster.

Q: Gör hårolja håret fet?
A: Nej, om du använder rätt mängd och undviker rötterna blir håret mjukt och glansigt utan att kännas fett.

Att inkludera hårolja i din dagliga rutin är som att ge ditt hår en kärlekspuss varje dag. Testa vår Renewal Hair Oil och låt ditt hår stråla som aldrig förr!

Hoppas du är redo att låta ditt hår glänsa – varje dag!

Renewal Hair Oil

Mindre frizz, glansigare, friskare och mer hanterbart hår på nolltid. Upplev effekten av The Every’s exklusiva hårolja, berikad med arganolja, havrekärnolja, nyponolja och boostad med extra vitamin E. Arganoljan ger näring, havrekärnoljan skyddar och återfuktar, medan nyponoljan ger fantastisk glans. Vitamin E ger extra skydd mot miljöskador. Vår lätta formula minskar frizz och gör håret lättare att borsta utan att täppa igen porerna. Den är varken klibbig eller fet och tvättas enkelt ur utan ansträngning. Några droppar är allt du behöver. The Every’s hårolja är vegansk, utvecklad och tillverkad i Sverige. Räkna med att ditt hår kommer stråla av liv. 100 ml.
 • Minskar frizz och ger glans
  Minskar frizz och ger glans
 • Vitaliserar livlöst hår
  Vitaliserar livlöst hår
 • Berikad med vitamin E
  Berikad med vitamin E
Perfekt för
 • Torrt hår
 • Frizz
 • Matt och livlöst hår