Skapa en Hälsosam Hårvårdsrutin för Starkt och Levande Hår

07/06/2023

Vem älskar inte att ha starkt, glänsande och livfullt hår? För att uppnå och bevara en fantastisk hårvårdsrutin är det viktigt att använda produkter som är milda och skonsamma mot både ditt hår och din hårbotten. På The Every tror vi på att erbjuda veganvänliga hårvårdsprodukter som ger fantastiska resultat. I den här bloggposten kommer vi att guida dig genom en hälsosam hårvårdsrutin som kommer att stärka ditt hår och ge det den omsorg det behöver.

Rätt schampo för ditt hår

Att välja rätt schampo är avgörande för att uppnå ett starkt och friskt hår. Vårt Caring Schampo är speciellt framtaget för att passa känsligt hår och hårbotten. Med en unik fuktighetskomplex av hyaluronsyra och avokadoolja vårdar det inte bara håret utan också lugnar hårbotten och motverkar klåda och mjäll. Genom att använda Caring Schampo som en del av din dagliga rutin kommer ditt hår att kännas mjukt, välmående och fullt av liv.

För att få bästa resultat, blöt håret ordentligt och applicera en generös mängd Caring Schampo. Massera in schampot i håret och hårbotten med cirkulerande rörelser för att lösa upp smuts och oljor. Skölj noggrant med varmt vatten och upprepa vid behov. Efter schamponering, fortsätt med nästa steg i din hårvårdsrutin.

Caring Schampo

The Every Caring Schampo kan användas dagligen och är utvecklat för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Ett återfuktande schampo som är 100 % veganskt. Vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Ett bra schampo för torr hårbotten helt enkelt. Caring Schampo är ett sulfattfritt schampo och utvecklat för att passa en känslig hårbotten. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Produktens ingredienssammansättning gör det lämpligt för de allra flesta - från den med känslig och torr hårbotten till den med oproblematiskt hår och hårbotten. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Vitamin E och Omega 6 Rik på Vitamin E och Omega 6
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår

Näringsrik hårmask

För att ge ditt hår extra kärlek och näring rekommenderar vi att använda vår Caring Hårmask. Denna hårmask är speciellt utvecklad för att ge näring till håret och hårbotten. Med sheasmör för djup fukt och vårt unika fuktighetskomplex av hyaluronsyra och avokadoolja skyddar och vårdar den ditt hår från rot till topp. Använd Caring Hårmask en gång i veckan för att ge ditt hår den extra boost av vård och näring som det förtjänar.

För att använda Caring Hårmask, börja med att tvätta håret med Caring Schampo. Applicera sedan masken jämnt över håret, fokusera särskilt på längderna och topparna. Låt masken verka i 5-10 minuter för att låta de näringsrika ingredienserna tränga in i håret. Skölj sedan noga med varmt vatten. Du kommer märka skillnaden direkt - ditt hår kommer att kännas mjukt, återfuktat och otroligt friskt.

Caring Hårmask

The Every Caring Hårmask är en hårmask utvecklad för att ge dig ett friskt hår, en frisk hårbotten, och återfukta ditt hår på djupet. Hårinpackningen är 100 % vegansk och innehåller sheasmör som absorberas snabbt av hårbotten och återfuktar håret från roten till toppen. Produkten innehåller även vårt unika fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Använd en till två gånger i veckan. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 200 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Vitamin E och Omega 6 Rik på Vitamin E och Omega 6
 • Shea smör Shea smör
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret Hyaluronsyra som återfuktar håret
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torrt & Glanslöst Hår
 • Frizz

Vårdande balsam för daglig användning

Efter att du har schamponerat och använt en hårmask är det dags att använda ett vårdande balsam för att återfukta och skydda ditt hår. Vårt Caring Balsam är perfekt för daglig användning och ger ditt hår den näring och skydd det behöver. Med vårt unika fuktighetskomplex av hyaluronsyra och avokadoolja, ger det intensiv återfuktning och vård samtidigt som det lugnar hårbotten och motverkar klåda och mjäll. Använd Caring Balsam efter schamponering för att få det bästa resultatet.

För att använda Caring Balsam, applicera en generös mängd på längderna och topparna av det nytvättade håret. Låt balsamet verka i några minuter för att ge det tid att tränga in i håret. Skölj sedan noga med varmt vatten. Du kommer märka att ditt hår blir mjukt, lent och lätt att reda ut. Använd Caring Balsam regelbundet för att upprätthålla en frisk och välmående hårbotten samtidigt som du ger ditt hår den näring det behöver.

Caring Balsam

The Every Caring Balsam kan användas dagligen och är utvecklad för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Balsamet är 100 % veganskt och vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Omega-6 och E-vitamin Rik på Omega-6 och E-vitamin
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten Piroctone Olamine för en frisk hårbotten
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår

Volym och fyllighet

Om du drömmer om att få fylligare och mer volym i ditt hår kan vår Volume Infusion vara det perfekta valet för dig. Denna 100% veganska hårvårdsprodukt är speciellt utvecklad för att ge ditt hår mer volym och fyllighet. Med sitt högkoncentrerade formula berikat med provitamin B5 tillför den fukt till håret och skapar volym från rot till topp. Ge ditt hår den volym det förtjänar med hjälp av Volume Infusion.

För att använda Volume Infusion, applicera produkten i handdukstorkat hår. Fokusera på rötterna och massera försiktigt in produkten. Fortsätt med din vanliga stylingrutin och märk hur ditt hår får en fantastisk volym och fyllighet. Volume Infusion är perfekt för att skapa lyft och volym i tunna och platta hårtyper.

Volume Infusion

The Every Volume Infusion är skapad för att ge dig ett tjockare hår och större volym med vår unika, högkoncentrerade formula, fullpackad med aktiva ingredienser. Volume Infusion är 100% vegansk och berikad med provitamin B5 som tränger djupt in i håret och tillför fukt till hela hårstrået, från rot till topp. Resultatet blir ett svällande hårstrå som skapar en härlig volym utan att tynga ner. Vi har skapat denna högkoncentrerade formulan, med ett enkelt tillvägagångssätt! Så här använder du The Every Volume Infusion: Häll önskad mängd Caring Shampoo i din hand. Tillsätt Infusion till schampot i din hand. För en stor effekt rekommenderar vi 2:1 ration. 2 delar schampo och 1 del Infusion. Blanda med hjälp av ditt finger. Applicera i håret och låt verka i 1-3 minuter. Skölj. För maximal effekt, använd också Infusion tillsammans med din Caring Conditioner på samma sätt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 100 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast. Kombinera endast våra Infusions med The Everys schampo och balsam.
 • Vitamin B5 berikat Vitamin B5 berikat
 • Aktiva ingredienser som tillför fukt till håret Aktiva ingredienser som tillför fukt till håret
 • Högkoncentrerad formula Högkoncentrerad formula
Perfekt för
 • Volym
 • Platt hår

FAQ

Q: Vilken typ av hårvård ska jag använda för att stärka mitt hår?
A: För att stärka ditt hår är det viktigt att använda milda och skonsamma hårvårdsprodukter som innehåller näringsrika ingredienser. Prova våra produkter, som Volume Infusion för volym och Caring Schampo och Caring Balsam för en hälsosam hårbotten och välmående hår.

Q: Hur ofta bör jag använda en hårmask?
A: Det rekommenderas att använda en hårmask en gång i veckan för att ge ditt hår extra näring och återfuktning. Vår Caring Hårmask är perfekt för detta ändamål och kommer att ge ditt hår den vård det behöver.

Q: Vad kan jag göra för att få mer volym i mitt hår?
A: För att få mer volym i ditt hår, använd vårt Volume Infusion. Det är en speciell hårvårdsprodukt som är utformad för att ge ditt hår mer volym och fyllighet.

Q: Innehåller era produkter sulfater och parabener?
A: Nej, våra produkter är fria från sulfater och parabener. Vi tror på att erbjuda skonsamma och veganska hårvårdsprodukter som är milda mot både ditt hår och miljön.

Sammanfattning

Att skapa en hälsosam hårvårdsrutin är avgörande för att uppnå och bevara ett starkt och levande hår. Med The Everys veganvänliga hårvårdsprodukter, såsom Caring Schampo, Caring Hårmask, Caring Balsam och Volume Infusion, kan du ge ditt hår den vård och näring det förtjänar. Oavsett om du önskar volym, fyllighet eller bara en frisk hårbotten, har vi produkterna för dig. Ta hand om ditt hår och låt det stråla med liv och hälsa!