Säg hejdå till mjäll och välkommen till en Hälsosam hårbotten med The Every

07/08/2023

Vi ska dyka in i ett ämne som kanske inte är det mest glamorösa, men som påverkar många av oss: mjäll. Lugn, vi är här för att hjälpa dig (och din hårbotten) på bästa sätt. Oavsett om du kämpar mot de där irriterande vita fjällen eller bara är nyfiken på att lära dig mer, så är vi här för att dela med oss av kunskap och introducera dig till våra fantastiska produkter som kommer få din hårbotten att må toppen på nolltid!

Vad är egentligen mjäll?

Låt oss komma till grundläggande fakta. Mjäll är de små vita eller gulaktiga fjällen som ibland dyker upp på din hårbotten och i ditt hår. Det är som om Moder Natur kastar konfetti på ditt huvud, fast vi lovar dig, du vill nog hellre vara på en riktig fest! Mjäll orsakas ofta av en irriterad, torr hårbotten eller en överväxt av en jästliknande svamp som kallas Malassezia. Men oroa dig inte, för vi har några grymma lösningar på gång.

The Everys Arsenal mot mjäll

Nu när vi har identifierat fienden, låt oss prata om hur The Every har din rygg med en rad produkter som är speciellt designade för att bekämpa mjäll och få din hårbotten att må bra igen.

  1. CARING SCHAMPO: Din nya bästa vän i kampen mot mjäll. Fullpackad med hyaluronsyra och Piroctone Olamine, det är som en spadag för din hårbotten samtidigt som det säger adjö till mjällen. Detta milda rengörande schampo är skapat med kärlek för känsliga hårbottens. Hyaluronsyra hjälper till att återfukta och balansera, medan Piroctone Olamine lugnar och lindrar klåda och mjäll. Ingen sulfat eller cykliska silikoner här, bara en skonsam omvårdnad för din hårprakt.
  2. CARING HÅRMASK: Ge din hårbotten lite extra kärlek med vår mask. Det är som en mysig filt för ditt huvud, närande din hårbotten och låsande in fukt. Med näringsrik sheasmör och vårt speciella komplex av hyaluronsyra och avokadoolja, ger denna mask maximal fukt till både hår och hårbotten. Resultatet? Glansigt, mjukt och lyckligt hår!
  3. CARING BALSAM: Den perfekta medhjälparen till vårt schampo. Håller din hårbotten lugn, cool och samlad samtidigt som den främjar hårväxt. Låt inte din hårbotten vara svartsjuk på ditt välmående hår. Denna balsam är rik på hyaluronsyra och avokadoolja, vilket vårdar och stärker både hår och hårbotten. Piroctone Olamine hjälper till att hålla mjäll och klåda i schack, samtidigt som hårväxten får en extra boost.
  4. NOURISHING VÄRMESKYDD: Vänta, vad säger du? Värmeskydd? Japp, det är inte bara för styling. Denna kräm skyddar inte bara ditt hår från varma verktyg utan reparerar också skador och förebygger frissighet. Denna kräm är som en värmeskyddande superhjälte som även reparerar skadat hår, slätar ut frissighet och förebygger kluvna toppar. Tack vare hyaluronsyra, ärtprotein, granatäpplextrakt och provitamin B5 blir ditt hår både snyggt och starkt.
  5. SILVER INFUSION: För våra blonda vänner som kämpar mot både gulaktiga toner och mjäll. Violett pigment stänger dörren för gula toner medan vår speciella formula lugnar din hårbotten. Den ultimata lösningen för blonda locks som behöver lite extra kärlek. Detta silverschampo innehåller violett pigment som neutraliserar gula toner, samtidigt som hyaluronsyra och Piroctone Olamine vårdar din hårbotten. resultatet? Rent, svalt blont hår utan några mjällflingor i sikte.

Mjällfria knep och hur-man-gör-guider

Klara för praktiska råd som kommer få din hårbotten att sjunga? Kolla in dessa knep för att säga farväl till mjäll:

  • Återfuktning är nyckeln: Precis som du behöver ditt dagliga vattenintag, så behöver din hårbotten fukt också. Våra produkter med hyaluronsyra håller din hårbotten återfuktad och glad.
  • Försiktig massage: Unna dig själv en försiktig hårbottenmassage när du schamponerar. Det känns inte bara fantastiskt utan hjälper även till att fördela produkterna jämnt.
  • Var lite kyligare i duschen: Så lockande som heta duschar kan vara, så kan de ta bort din hårbotts naturliga oljor. Välj ljummet vatten för att hålla din hårbotten balanserad.

FAQ

Q: Är mjäll smittsamt?
A: Nej, du kan vara lugn. Mjäll sprids inte genom att dela hattar eller hårborstar; det handlar mer om individuell hårbottens hälsa.

Q: Hur ofta bör jag använda dessa produkter?
A: För bästa resultat, använd våra produkter 2-3 gånger i veckan. Men lyssna på din hårbotten – den kommer säga dig vad den behöver!

Q: Kan jag fortfarande styla mitt hår när jag använder dessa produkter?
A: Absolut! Våra produkter är designade för att nära ditt hår, vilket gör det lättare att styla och hantera.

Så där har du det, vänner! Mjäll kanske försökte krascha din fest, men med The Everys arsenal av produkter är du väl rustad att visa det till dörren. Säg hej till en uppfriskad hårbotten, friskt hår och självförtroendet att rocka vilken look som helst. Så kör på, släpp loss ditt hår (ordvits avsiktligt), och erövra världen med din fantastiska hårstil! Håll dig uppdaterad för mer hårvisdom, direkt från The Everys skattkista av hårvårdsjuveler.