Kampen mot mjäll: Tips och produkter för en friskare hårbotten

04/12/2023

Idag tar vi itu med ett ämne som berör oss alla - mjäll. Ingen vill ha dessa irriterande små flingor på axlarna, eller hur? Men oroa dig inte, för The Every har lösningarna och produkterna för att ge dig en friskare hårbotten. Häng med när vi tar dig genom allt du behöver veta om mjäll och hur du kan säga hejdå till dessa små besvär.

Vad är mjäll?

Mjäll är som en ovälkommen gäst på din hårbotten. Små, vita eller gula flingor av döda hudceller som dyker upp av olika anledningar. Det kan bero på torr hårbotten, överproduktion av olja eller till och med en svampinfektion. Men oroa dig inte, vi har koll på läget!

Varför produkter från The Every?

Våra hårvårdsprodukter är inte bara 100% veganska och milda, de är också framtagna för att ge dig hälsosamt och vackert hår. Låt oss titta närmare på några av våra bästa produkter:

 1. Caring Schampo
  • Caring Schampo: Vårt dagliga schampo främjar en hälsosam hårbotten med hyaluronsyra och Piroctone Olamine. Säg adjö till oönskade besvär och välkommen till friskt hår!
 2. Caring Balsam
  • Caring Balsam: Ett balsam för varje dag som ger näring och skyddar med hyaluronsyra och Piroctone Olamine. Säg farväl till klåda och hej till silkeslenhet!
 3. Renewal Hair Oil
  • Renewal Hair Oil: Vår premium hårolja är perfekt för att ge ditt hår extra näring och glans. Arganolja och vitamin E ger ett glansigt, friskt hår utan irriterande flingor.

Så här använder du produkterna

Att bli av med mjäll behöver inte vara komplicerat. Här är en enkel guide för att integrera våra produkter i din dagliga rutin:

 1. Tvätta med Caring Schampo: Massera in schampot noggrant i hårbotten och låt det verka några minuter innan du sköljer väl.
 2. Återfukta med Caring Balsam: Applicera balsamet längs längderna och fokusera särskilt på topparna. Låt det verka i några minuter innan du sköljer.
 3. Avsluta med Renewal Hair Oil: Ett par droppar i fuktigt eller torrt hår ger extra näring och bekämpar frizz.

FAQ

Q: Varför får jag mjäll?
A: Mjäll kan bero på flera faktorer som torr hårbotten, överproduktion av olja eller svampinfektioner.

Q: Hur ofta bör jag använda mjällschampo?
A: Använd mjällschampo en till två gånger i veckan för att hålla hårbotten frisk.

Q: Hjälper Caring Conditioner mot mjäll?
A: Caring Conditioner ger näring och skyddar, vilket kan bidra till en friskare hårbotten.

Q: Kan jag använda Renewal Hair Oil dagligen?
A: Ja, du kan använda Renewal Hair Oil dagligen för extra näring och glans utan att oroa dig för att det blir klibbigt eller fett.

Q: Vilken temperatur bör jag använda när jag tvättar håret för att minska mjäll?
A: Undvik för varmt vatten. Använd ljummet vatten för att tvätta håret och undvik att torka ut hårbotten.

Nu när du har verktygen och kunskapen, är det dags att säga adjö till mjäll och hej till en friskare hårbotten. Lycka till, och låt oss veta dina resultat!