Ge ditt hår kärlek med The Every’s magiska infusionsprodukter!

12/06/2023

Hej där! Är du redo att ge ditt hår en riktig boost? Hos The Every vet vi att ditt hår förtjänar kärlek och omsorg. Därför har vi utvecklat våra fantastiska infusionsprodukter som är perfekta för dig med känsligt hår och hårbotten. Låt oss ta dig med på en resa där vi avslöjar hemligheten bakom våra infusionsprodukter och varför de kommer att bli dina bästa vänner i din hårvårdsrutin.

Volume Infusion - Ge ditt hår en volymboost!

Trött på platt och livlöst hår? Då är Volume Infusion produkten för dig! Denna 100% veganska produkt är speciellt utformad för att ge ditt hår mer volym och fyllighet. Den innehåller provitamin B5 som tillför fukt till håret och skapar volym från rot till topp. Glöm tråkigt hår och välkomna en fantastiskt fyllig look som får dig att känna dig som en stjärna!

Volume Infusion

The Every Volume Infusion är skapad för att ge dig ett tjockare hår och större volym med vår unika, högkoncentrerade formula, fullpackad med aktiva ingredienser. Volume Infusion är 100% vegansk och berikad med provitamin B5 som tränger djupt in i håret och tillför fukt till hela hårstrået, från rot till topp. Resultatet blir ett svällande hårstrå som skapar en härlig volym utan att tynga ner. Vi har skapat denna högkoncentrerade formulan, med ett enkelt tillvägagångssätt! Så här använder du The Every Volume Infusion: Häll önskad mängd Caring Shampoo i din hand. Tillsätt Infusion till schampot i din hand. För en stor effekt rekommenderar vi 2:1 ration. 2 delar schampo och 1 del Infusion. Blanda med hjälp av ditt finger. Applicera i håret och låt verka i 1-3 minuter. Skölj. För maximal effekt, använd också Infusion tillsammans med din Caring Conditioner på samma sätt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 100 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast. Kombinera endast våra Infusions med The Everys schampo och balsam.
 • Vitamin B5 berikat Vitamin B5 berikat
 • Aktiva ingredienser som tillför fukt till håret Aktiva ingredienser som tillför fukt till håret
 • Högkoncentrerad formula Högkoncentrerad formula
Perfekt för
 • Volym
 • Platt hår

Silver Infusion - Uppnå den perfekta kalla blondinen!

Drömmer du om den perfekta kalla blonda färgen? Då är Silver Infusion din bästa vän! Denna 100% veganska produkt är speciellt framtagen för att hjälpa dig uppnå den blonda färg du alltid har drömt om. Den innehåller violett pigment som motverkar gula och varma toner, vilket ger ditt hår en mjuk, hälsosam och ljus look. Säg adjö till oönskade gula nyanser och välkommen en sval blond färg som kommer att imponera!

Silver Infusion

The Every Silver Infusion är 100% vegansk och berikad med violetta pigment som effektivt motverkar gula toner och varma nyanser i blont hår. För den där perfekta kalla färgen man annars bara vågar drömma om. Resultatet blir även ett mjukt, följsamt och friskt hår. Vi har skapat denna högkoncentrerade formulan, med ett enkelt tillvägagångssätt! Så här använder du The Every Silver Infusion: Häll önskad mängd Caring Shampoo i din hand. Tillsätt Infusion till schampot i din hand. För en stor effekt rekommenderar vi 2:1 ration. 2 delar schampo och 1 del Infusion. Blanda med hjälp av ditt finger. Applicera i håret och låt verka i 1-3 minuter. Skölj. För maximal effekt, använd också Infusion tillsammans med din Caring Conditioner på samma sätt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 100 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast. Kombinera endast våra Infusions med The Everys schampo och balsam.
 • Neutralisera gula toner Neutralisera gula toner
 • Högkoncentrerad formula Högkoncentrerad formula
 • Vegansk teknologi Vegansk teknologi
Perfekt för
 • Blont Hår
 • Ljust Slingat Hår

Repair Infusion - Ge ditt hår styrka och näring!

Har ditt hår blivit skadat och behöver extra omsorg? Då är Repair Infusion produkten du inte får missa! Denna 100% veganska produkt är utvecklad för att stärka och återfukta ditt hår på djupet. Den är fullpackad med aktiva ingredienser som veganskt protein, björkextrakt och aloe vera-extrakt, som ger näring och återställer glansen i ditt hår. Säg hej till ett starkt, friskt och strålande hår!

Repair Infusion

The Every Repair Infusion är 100% vegansk och är skapad för att stärka och återfukta ditt hår på djupet. Den ger näring, återställer glans och mjukhet till ditt hår. Det veganska proteinet, björkextraktet och aloe vera arbetar effektivt för att skapa ett starkt och friskt hår som känns lätt. Vi har skapat denna högkoncentrerade formulan, med ett enkelt tillvägagångssätt! Så här använder du The Every Repair Infusion: Häll önskad mängd Caring Shampoo i din hand. Tillsätt Infusion till schampot i din hand. För en stor effekt rekommenderar vi 2:1 ration. 2 delar schampo och 1 del Infusion. Blanda med hjälp av ditt finger. Applicera i håret och låt verka i 1-3 minuter. Skölj. För maximal effekt, använd också Infusion tillsammans med din Caring Conditioner på samma sätt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 100 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast. Kombinera endast våra Infusions med The Everys schampo och balsam.
 • Högkoncentrerad formula Högkoncentrerad formula
 • Veganskt protein för ett starkare hår Veganskt protein för ett starkare hår
 • Aloe Vera som vårdar ditt hår Aloe Vera som vårdar ditt hår
Perfekt för
 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Livlöst Hår
 • Ger Näring

Vanliga frågor om våra infusionsprodukter

Q: Är era infusionsprodukter lämpliga för färgat hår?
A: Absolut! Våra infusionsprodukter är fria från sulfater och parabener, vilket gör dem säkra och lämpliga för färgat hår. De hjälper till att bevara din färg och ger näring till ditt hår.

Q: Kan jag använda era infusionsprodukter på känslig hårbotten?
A: Ja, absolut! Våra infusionsprodukter är milda och skonsamma, vilket gör dem lämpliga för känslig hårbotten. De innehåller ingredienser som hjälper till att lugna och balansera hårbotten, vilket minskar irritation och klåda.

Q: Innehåller era infusionsprodukter några skadliga ingredienser?
A: Nej, våra infusionsprodukter är fria från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Vi tror på rena och skonsamma ingredienser som vårdar ditt hår på bästa möjliga sätt.

Q: Kan era infusionsprodukter användas av både män och kvinnor?
A: Absolut!

Sammanfattning

Nu har du fått ta del av vår hemlighet bakom de fantastiska infusionsprodukterna från The Every. Det är dags att ge ditt hår den kärlek och omsorg det förtjänar. Välj mellan vår Volume Infusion för en fyllig look, Silver Infusion för den perfekta kalla blonda färgen eller Repair Infusion för att stärka och återfukta ditt hår. Oavsett vilken produkt du väljer kommer du att märka skillnaden och känna dig som en äkta superstjärna!

För ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte med att kontakta vårt kundsupportteam. Vi finns här för att hjälpa dig att uppnå ditt drömhår!