Den ultimata guiden till sulfatfritt schampo: skonsam hårvård för ditt hår

17/05/2023

Hallå där! Är du trött på att kämpa med torrt, frissigt eller kemiskt behandlat hår? Nåväl, oroa dig inte längre! Vi har den perfekta lösningen för dig: sulfatfritt schampo. I det här blogginlägget kommer vi att dyka djupt in i världen av sulfatfri hårvård och visa dig varför det är en game-changer för dina lockar. Så luta dig tillbaka och låt oss utforska de underbara fördelarna med sulfatfritt schampo tillsammans.

Vad är sulfater?

Låt oss börja med grunderna. Sulfater är starka rengöringsmedel som vanligtvis finns i många traditionella schampon. De gör underverk när det gäller att skapa mycket lödder, men de kan också ta bort ditt hår från dess naturliga oljor, vilket gör att det känns torrt och skadat. Det är där sulfatfritt schampo kommer till undsättning!

Fördelarna med sulfatfritt schampo

 1. Mild rengöring: Sulfatfritt schampo använder mildare rengöringsmedel som effektivt tar bort smuts, olja och produktuppbyggnad utan att ta bort hårets naturliga fukt. Säg adjö till den där gnistrande rena känslan och hej till hälsosammare, mer lätthanterliga lockar.
 2. Hydration Boost: Vårt sulfatfria schampo är formulerat med ingredienser som hyaluronsyra och avokadoolja, som ger djup återfuktning till ditt hår, vilket gör det mjukt, silkeslent och oj så lätt att ta på.
 3. Färgskydd: Om du nyligen har färgat håret är sulfatfritt schampo din bästa vän. Det hjälper till att bevara din färg liv genom att minimera färgblekning och bibehålla livligheten hos dina hårstrån.
 4. Säg hejdå till en känslig hårbotten: Sulfatfritt schampo är bra för dem med känslig hårbotten. Genom att undvika starka kemikalier minskar det risken för hårbottenirritation, klåda och mjäll, vilket ger dig en ren och lugn hårbotten.

Hur du får ut det mesta av ditt sulfatfria schampo

 1. Blöt håret ordentligt och applicera sedan en generös mängd sulfatfritt schampo i handflatorna. Arbeta in det till ett lödder innan du masserar in det i hårbotten och håret, med fokus på rötterna.
 2. Massera försiktigt din hårbotten i några minuter för att stimulera blodcirkulationen och främja en hälsosam hårbottenmiljö.
 3. Skölj noggrant med ljummet vatten tills allt schampo är tvättat ur. Kom ihåg att ljummet vatten är skonsammare mot ditt hår än varmt vatten.
 4. För bästa resultat, följ upp med vår Caring Conditioner eller Repair Infusion för att ge extra näring och återfuktning till dina lockar.

Caring Schampo

The Every Caring Schampo kan användas dagligen och är utvecklat för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Ett återfuktande schampo som är 100 % veganskt. Vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Ett bra schampo för torr hårbotten helt enkelt. Caring Schampo är ett sulfattfritt schampo och utvecklat för att passa en känslig hårbotten. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Produktens ingredienssammansättning gör det lämpligt för de allra flesta - från den med känslig och torr hårbotten till den med oproblematiskt hår och hårbotten. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Vitamin E och Omega 6 Rik på Vitamin E och Omega 6
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten Piroctone Olamine för en frisk hårbotten

Perfekt för

 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår

Caring Balsam

The Every Caring Balsam kan användas dagligen och är utvecklad för att ge dig ett friskt hår och en frisk hårbotten. Balsamet är 100 % veganskt och vi har utvecklat ett unikt fuktighetsgivande komplex bestående av hyaluronsyra och avokadoolja som ger näring och skyddar ditt hår. Produkten innehåller även Piroctone Olamine, som har en lugnande effekt på hår och hårbotten. Det motverkar klåda och mjäll och kan stimulera hårväxt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 250 ml, flaska gjord av 35% återvunnen plast.
 • Rik på Omega-6 och E-vitamin Rik på Omega-6 och E-vitamin
 • Hyaluronsyra som återfuktar håret Hyaluronsyra som återfuktar håret
 • Piroctone Olamine för en frisk hårbotten Piroctone Olamine för en frisk hårbotten

Perfekt för

 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Torr & Känslig Hårbotten
 • Torrt Hår

Repair Infusion

The Every Repair Infusion är 100% vegansk och är skapad för att stärka och återfukta ditt hår på djupet. Den ger näring, återställer glans och mjukhet till ditt hår. Det veganska proteinet, björkextraktet och aloe vera arbetar effektivt för att skapa ett starkt och friskt hår som känns lätt. Vi har skapat denna högkoncentrerade formulan, med ett enkelt tillvägagångssätt! Så här använder du The Every Repair Infusion: Häll önskad mängd Caring Shampoo i din hand. Tillsätt Infusion till schampot i din hand. För en stor effekt rekommenderar vi 2:1 ration. 2 delar schampo och 1 del Infusion. Blanda med hjälp av ditt finger. Applicera i håret och låt verka i 1-3 minuter. Skölj. För maximal effekt, använd också Infusion tillsammans med din Caring Conditioner på samma sätt. Fri från sulfater, parabener och cykliska silikoner. Framtaget och producerat i Sverige. 100 ml, flaskan är gjord av 35% återvunnen plast. Kombinera endast våra Infusions med The Everys schampo och balsam.
 • Högkoncentrerad formula Högkoncentrerad formula
 • Veganskt protein för ett starkare hår Veganskt protein för ett starkare hår
 • Aloe Vera som vårdar ditt hår Aloe Vera som vårdar ditt hår

Perfekt för

 • Skadat Hår / Kluvna Hårtoppar
 • Livlöst Hår
 • Ger Näring

FAQ

Q: Är sulfatfritt schampo lämpligt för alla hårtyper?
A: Absolut! Sulfatfritt schampo gör underverk för alla hårtyper, inklusive rakt, vågigt, lockigt och krulligt. Oavsett om du har fint, tunt hår eller tjocka, strukturerade lockar, är vårt sulfatfria schampo här för att tillgodose dina behov.

Q: Kommer sulfatfritt schampo fortfarande att löddra och rengöra effektivt?
A: Även om sulfatfritt schampo kanske inte producerar lika mycket lödder som traditionella schampon, kan du vara säker på att det fortfarande effektivt rengör ditt hår utan att ta bort dess naturliga oljor. Kom bara ihåg att bubblor inte alltid är lika med renlighet!

Q: Kan sulfatfritt schampo ta bort tung uppbyggnad av stylingprodukter?
A: Ja! Vårt sulfatfria schampo är designat för att effektivt ta bort produktuppbyggnad och lämnar ditt hår uppfräschat och redo för ditt nästa stylingäventyr.

Q: Kommer sulfatfritt schampo att tynga ner mitt hår?
A: Inte alls! Vårt sulfatfria schampo är speciellt framtaget för att ge lätt fukt och volym, så att du kan njuta av studsiga, voluminösa lås utan någon tyngd.

Q: Kan sulfatfritt schampo hjälpa mot torrt, skadat hår?
A: Absolut! Sulfatfritt schampo är ett fantastiskt val för torrt och skadat hår. Dess milda formel hjälper till att återställa fukt, reparera skador och förbättra hårets övergripande hälsa.

Sammanfattning

Grattis! Du har precis avslöjat hemligheten till vackert, friskt hår med sulfatfritt schampo. Säg adjö till torrhet, frizz och hårbottenirritationer, och säg hej till läckra, hanterbara lockar. Glöm inte att kolla in vårt utbud av sulfatfria hårvårdsprodukter för en ännu mer transformerande upplevelse. Lita på oss; ditt hår kommer att tacka dig!

Kom ihåg att vi på The Every är fast beslutna att förse dig med de finaste veganska hårvårdsprodukterna som ger exceptionella resultat utan att kompromissa med kvalitet eller dina värderingar.